OI 2024

Oglasio se "Veliki Štrumpf" koji je ŠOKIRAO na otvaranju OI: IZVINJENJE, pa ponovo IZNENAĐENJE, evo šta je sve rekao

Filip je otkrio i zašto je bio obojen u plavu boju

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Mina Duduković

30/07/2024 > 08:37

podeli vest:

Oglasio se "Veliki Štrumpf" koji je ŠOKIRAO na otvaranju OI: IZVINJENJE, pa ponovo IZNENAĐENJE, evo šta je sve rekao
Veliki Štrumpf - Foto: X Printscreen/marin_eben


Svečana ceremonija Olimpijskih igara u Parizu, koja je osim sportskog dela, imala i muzički, kao i kulturni i istorijski, izazvala je brojne pozitivne, ali i negativne komentare. 

Bilo je više performansa poznatih izvođača i umetnika, a onaj koji je najviše šokirao jeste nastup tekstopisca i pevača, Filipa Katerina, koji je na bini bio polugo u improvizovanom tanjiru, potpuno obojen u plavo, uz jarko narandžastu bradu.

Njegov nastup izazvao je lavinu komentara. Upoređivali su ga sa "Velikim Štrumpfom", a sada se oglasio za "CNN".

- Pevao sam svoju pesmu, pod imenom "Nue". To je pesma koja govori veoma proste stvari. Da li bi bilo ratova da smo ostali goli? Možda, odgovor je ne, jer ne možeš sakriti oružje, ili revolver kada si go - počeo je Filip.

On se u svom obraćanju medijima i izvinio. 

- Duboko mi je žao ako je to šokiralo neke ljude, zato što mi to uopšte nije bila namera. Odgajan sam kao hrišćanin, i najbolja stvar kod hrišćanstva je opraštanje. Pitam za oproštaj, ako sam uvredio nekog, a hrišćani iz sveta, odobriće mi to, siguran sam, i razumeće da je to bio samo nesporazum. Nikada nije bilo pitanja o religiji, ili o "Tajnoj večeri"... Ne, oduvek je bilo o Dionisu.

Filip je otkrio i zašto je bio obojen u plavu boju.

- Moja mama mi je uvek govorila: "Filipe, bolje je za tebe da nosiš plavo nego žuto, tako ti oči dolaze do izražaja, plavo je za tebe". Trebalo je tri sata da ofarbam celo telo u plavo, i takođe tri sata da skinem boju. 

Otkrio je i kako je oprao farbu sa sebe, a njegov odgovor ponovo je bio šokantan. 

- Moguće je oprati. I dalje ima tragova iz prošlosti. Čuvam ih u svom pupku - istakao je Katerin uz osmeh za "CNN".

Podsetimo, prema mnogim reportažama, njegov nastup trebalo je da predstavlja grčkog boga plodnosti, vegetacije, života, vina i uživanja Dionisa. Ipak, videli smo samo Velikog Štrumpfa...

Ostavite komentar