Priče > Biznis

ZAKERBERG PROZIVA MASKA: Neozbiljan je u vezi naše borbe, OČIGLEDNO ME ZAVLAČI

Neće da ponudi datum, pa kaže da mu je potreban operacija, a sad traži da odradi trening u mom dvorištu umesto borbe, rekao je Zakerberg

Izvor: K1info/Tanjug

14/08/2023 > 09:11

podeli vest:

ZAKERBERG PROZIVA MASKA: Neozbiljan je u vezi naše borbe, OČIGLEDNO ME ZAVLAČI
Foto: Shutterstock


Vlasnik kompanije Meta Mark Zakerberg ocenio je da je vlasnik kompanije X Ilon Mask neozbiljan u vezi sa njihovom potencijalnom borbom u kavezu i poručio da je ''vreme da se produži dalje'' od te priče.

- 'Možemo se složiti da je Ilon neozbiljan i da je vreme da produžimo dalje od ove priče. Ponudio sam konkretan meč. Šef Ulitmejt fajt federacije (UFC) Den Vajt ponudio je da to bude legalna borba u dobrotvorne svrhe. Ilon neće da ponudi datum, zatim je rekao da mu je potreban operacija, a sada traži da odradi trening u mom dvorištu umesto borbe - rekao je Zakerberg.

Guardian podseća da je Mask u junu tvitovao da je ''spreman za borbu u kavezu'', a da je Zakerberg na to odgovorio sa porukom ''pošalji mi lokaciju''.

- Ako se Ilon uozbilji u vezi sa datumom i zvaničnom borbom, zna kako da me nađe. U suprotnom, treba da produžimo dalje. Fokusiraću se na borbu s ljudima koji to ozbiljno shvataju - rekao je Zakerberg.

Ostavite komentar