Priče > Sudbine

OGLASILA SE DRAGANA MIRKOVIĆ povodom SMRTNOG SLUČAJA: Pevačica zbog porodične tragedije ODLAŽE zakazane KONCERTE

Kako je rekla, ona i njena porodica prolaze jedan od najtežih dana

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

22/12/2023 > 18:24

podeli vest:

OGLASILA SE DRAGANA MIRKOVIĆ povodom SMRTNOG SLUČAJA: Pevačica zbog porodične tragedije ODLAŽE zakazane KONCERTE
Foto: ATA Images


Dragana Mirković sa porodicom danas preživljava jedan od najtužnijih dana, jer je tokom noći preminula Tonijeva majka Marta.

Njeno obraćanje prenosimo vam u celosti:

- Sa neizmernom tugom prinuđena sam da vam se danas obratim. Moja porodica i ja prolazimo kroz jedan od najtežih dana, jer smo ostali bez naše drage bake, majke i svekrve Marte. Meni je ovih dana mesto uz moju porodicu i ma koliko se radovala našem druženju, moram da vas obavestim da ću odložiti koncertne aktivnosti u sledećem periodu, pa ću i koncerte zakazane u Areni za 29. i 30. decembar morati da pomerim za 16. i 17. februar. Više od svega sam želela da na najlepši način uz vas koje volim i koji me volite završim godinu i otpočnem svoju turneju, ali sam sigurna da ćete razumeti zašto je to u ovom trenutku nemoguće. Znam koliko ste se radovali svemu, da su neki od vas pola sveta proputovali da bi bili uz mene, i potrudiću se da vam to nadoknadim - napisala je Dragana.

Kako je rekla, karte koje su kupljene, važiće i za nove termine koncerata.

- Karte kupljene za prethodne datume važiće za nove termine. U svoje i u ime porodice hvala vam na porukama saučešća, razumevanja, podrške i ljubavi, neizmerno nam znače. Voli vas vaša Dragana.

Ostavite komentar