Priče > Sudbine

Detalji tragedije kod Raške: Ko je Danijel koji je stradao sa svoje troje dece na putu ka MANASTIRU!

Mediji navode da je porodica Lazović juče krenula put Studenice!

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Milena Gačević

22/09/2024 > 15:31

podeli vest:

Detalji tragedije kod Raške: Ko je Danijel koji je stradao sa svoje troje dece na putu ka MANASTIRU!
Foto: facebook/printskrin/d.j.


Tragična saobraćajna nesreća dogodila se juče na putu Kraljevo-Raška kod mesta Ušće. Iako se prvo mislilo da je poginulo dvoje ljudi, nakon nekoliko sati otkriveno je da je nesreća odnela pet života, a među poginulima je troje dece. Na njihov automobil naletelo je borbeno vozilo.

Na lice mesta izašla je policija, Hitna pomoć, ali i vatrogasci i pripadnici Vojske Srbije. Uviđaj je trajao satima.

Tokom kasnijih poslepodnevnih sati pristigle su informacije da su u automobilu bili roditelji sa troje dece, ali i dalje nije bilo poznato njihovo stanje.

U večernjim satima potvrđeno je da je poginulo pet osoba, a da je jedna teško povređena.

Saopšteno je da je poginuo Danijel Lazović (33) i njegovo troje dece - L. L. (10), L. L. (7) i jednogodišnja beba M. L. - kao i njihova komšinica Dijana Kutlačić (27), dok je supruga poginulog muškarca i majka dece Mirjana Lazović (32) zadobila teške povrede i zbrinuta je u bolnici.

Kako je saopštio MUP Srbije, M. V. (54), koji je u trenutku nesreće upravljao borbenim vozilom, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, u kom toku će uz krivičnu prijavu da bude priveden u Više javno tužilaštvo u Kraljevu na saslušanje i dalje postupanje.

Danijel, koji je poginuo u nesreći, bio je radnik Vojske Srbije. Porodica se, upravo zbog njegovog posla u vojci i to u kasarni u Raški, preselila u to mesto.

On je, kako je ispričao njegov prijatelj, voleo vojsku i dan pre nesreće bio je na vojnoj paradi u Batajnici. Uniformu je obukao 2013. ili 2014. godine, a opisuju ga kao izuzetnog, poštenog i porodičnog čoveka. U momentu kada je nastradao od vojnog vozila, kolega iz vojske čekao ga je kod manastira Studenica.

Petočlana porodica i njihova komšinica krenuli su u manastir jer je bila Mala Gospojina. Danijela je kolega bezuspešno pokušavao da dobije na telefon, koji je zvonio, ali se niko nije javljao. Sve je shvatio kada je čuo da se dogodila nesreća, a potom i video fotografije na kojima se ispod borbenog vozila video plavi automobil.

Danijel i njegova supruga nedavno su kupili kuću u kojoj su planirali da odgajaju i vaspitavaju svoju decu.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar