Showbizz > Balkan

ROKVIĆEVA MISIJA JE USPELA: Aparat za onkologiju stigao u Srbiju! Pevač otkrio i gde ide "VIŠAK" NOVCA (VIDEO)

On je otkrio da uskoro počinje i renoviranje dečijeg dela pedijatrijske onkologije u Beogradu

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

26/08/2024 > 13:58

podeli vest:

ROKVIĆEVA MISIJA JE USPELA: Aparat za onkologiju stigao u Srbiju! Pevač otkrio i gde ide "VIŠAK" NOVCA (VIDEO)
Foto: ATA Images


Pevač Nikola Rokvić rešio je da krene na misiju, koju je, potom, i uspešno završio. Nakon mesec dana hodočašća dugog više od 1000 kilometara, prikupio je više od 40 miliona dinara, koje je namenio za pomoć bolesnoj deci.

Rokvić je sada rešio da obraduje fanove i obavestio je sve da je aparat za dečiju onkologiju u Nišu stigao u Srbiju. Kako je rekao, uskoro bi i u Beograd trebalo da stigne drugi.

Pevač je putem Instagrama podelio radosne vesti.

- Dragi ljudi, samo da vas obavestim da je aparat za dečiju onkologiju u Nišu stigao u Srbiju. Sledeće nedelje ćemo ga dostaviti Kliničkom centru u Nišu. Aparat za Beograd je još u procesu uvoza, vrlo brzo će i on stići - saopštio je Nikola.

On je otkrio da uskoro počinje i renoviranje dečijeg dela pedijatrijske onkologije u Beogradu, što mu je bio još jedan od ciljeva.

Foto: screenshoot/grckainfo/instagram printscreen/nikolarokvic

 

- I ceo projekat za renoviranje dela dečije onkologije u Beogradu je zavšen i vrlo uskoro kreću radovi. Divne vesti, tako da idemo dalje - rekao je sa osmehom Nikola.

Međutim, pevač je rekao da je ostalo i "višak" novca, pa je otkrio i dalje planove, gde taj novac ide.

- Pošto smo prikupili još dodatnih sredstava, obavestićemo vas kojoj ustanovi ćemo obezbediti potrebnu aparaturu. Radujmo se! - rekao je pevač.

BONUS VIDEO 

 

Ostavite komentar