Showbizz > Balkan

Saša Matić oduševio Leskovčane na Roštiljijadi: "Na režimu sam, ali nisam mogao da odolim roštilju" (VIDEO)

Folk zvezda sjajnim koncertom otvorio 34. Roštiljijadu u Leskovcu.

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

03/09/2024 > 17:34

podeli vest:

Saša Matić oduševio Leskovčane na Roštiljijadi: "Na režimu sam, ali nisam mogao da odolim roštilju" (VIDEO)
Foto: Prvi red


Folk zvezda Saša Matić otvorio je leskovačku 34. Roštiljijadu. Posetioci ove čuvene manifestacie uživali u roštilu, piću i hitovima ovog folk velikana, a on je pre nastupa probao specijalitete iz ovih krajeva.

Foto: Prvi red

 

- Iako sam na režimu ishrane, prekršio sam to pravilo, te nisam mogao da odolim leskovačkom roštilju i moram da priznam da je odličan. Ipak, Leskovac je grad meraka. Nije mi prvi put da sam ovde, ali uvek i sa velikom zadovoljstvom dolazim u ovaj grad. Da nije bilo vas, ne bismo ni mi bili ovde - izjavio je Saša za "Prvi red" pre nastupa.

Foto: Prvi red

 

Matić je otkrio i da je nastup u Leskovcu uvertira za veliki solistički koncert za Dan žena sledeće godine u beogradskoj areni.

- Tačno tako. Iako sam bio uskraćen za odmor, kakav sam želeo, bilo je tu samo nekoliko dana odmora. Kao uvertira za koncert u Areni, slobodno mogu da kažem da je to bio ovaj koncert u Leskovcu, ali pre druženja u Areni, sledi u septembru i novi album - rekao je pevač, koji je otkrio i na koji način bira kolege za duete:

- To su samo neki od kolega sa kojima se poznajem decenijama, a mlađim kolegama mi je drago što im mogu poslužiti kao primer, jer je mnogo teže sačuvati karijeru, nego istu napraviti. Duete koje smo snimili, birali smo zajedničkim snagama i na kraju je to rezultiralo na najbolji mogući način.

Ceo izveštaj sa Roštiljijade u Leskovcu pogledajte u nastavku:

Ostavite komentar