Showbizz > Balkan

SAŠA POPOVIĆ uveo drastične izmene u ZVEZDAMA GRANDA: Ovo su nove uloge u MUZIČKOM TAKMIČENJU zbog njegovog ODSUSTVA

Snimanje je zakazano za 16. septembar

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

16/09/2024 > 15:36

podeli vest:

SAŠA POPOVIĆ uveo drastične izmene u ZVEZDAMA GRANDA: Ovo su nove uloge u MUZIČKOM TAKMIČENJU zbog njegovog ODSUSTVA
Foto: ATA Images


Približava se nova sezona muzičkog takmičenja "Zvetde Granda", a već je poznato da Saša Popović neće prisustvovati prvom snimajućem danu.

Snimanje je zakazano za 16. septembar. 

Đorđe David je po dolasku na snimanje otkrio da razlog njegovog odsustva nije njegovo zdravstveno stanje, a kako mediji saznaju - Saša bi trebalo da se vrati snimanjima već u oktobru. 

Prema nezvaničnim informacijama, u žiriju će biti Dragan Kojić Keba. Pored toga, kako mediji pišu, voditelj Voja Nedeljković će imati ulogu sličnu kao moderator, a neće biti iza scene kao do sad. Voju će zameniti Milan Mitrović, a na sceni će ostati pevačica Ana Sević.

Podsećamo da je Đorđe David govorio o Popovićevom odsustvu:

-  Saletovo zdravstveno stanje je trenutno takvo da se on neće pojaviti danas, ali očekujemo da će vrlo brzo da dođe. On je celu sezonu pripremio maestralno, sve audicije odradio, spakovao je sve emisije, tako da očekujem da se, kakvu mi informaciju imamo, vrlo brzo pojavi- počeo je David.

Na snimanju među prvima se pojavila Marija Šerifović.

- Možda su mi Zvezde Granda i nedostajale, radujem se nekom novom druženju - rekla je Marija.

Upitana je da isprokomentariše stanje na muzičkoj sceni.

- Postoje sistemske greške, koje bi trebalo da se iskoriste, nekim ljudima bi trebalo trajno da se zabrani da se bave ovim poslom, a vi da ih emitujete i da nam ih plasirate, da naša deca to uče i upijaju, to je mnogo ozbiljnija tema.

Istakla je i da joj se sistem vrednosti u Srbiji ne dopada.

- Mi nemamo sistem vrednosti. Potpuno je pogrešan, mene kao majku to uopšte ne raduje, pošto ono što nam deca, uče, slušaju, gledaju, čime ih uče, doslovno jedan horor film - izjavila je Šerifovićka.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar