Showbizz > Balkan

Aleksandra Prijović otkrila da se POVLAČI iz javnosti nakon turneje! Iskomentarisala i snimak Filipa i Sandre Afrike

Pevačica će sledeće godine biti u ilegali i spremati nove pesme

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Dušan Panajotović

30/09/2024 > 14:30

podeli vest:

Aleksandra Prijović otkrila da se POVLAČI iz javnosti nakon turneje! Iskomentarisala i snimak Filipa i Sandre Afrike
Foto: ATA Images


Muzička zvezda Aleksandra Prijović zakazala je nedavno i završni koncert u okviru turneje "Od istoka do zapada". Reč je o četvrtom koncertu Beogradskoj areni koji će biti održan 22. decembra.

Nakon turneje Aleksandra ide na zasluženi odmor.

- Aleksandra je zaslužila jednu pauzu (smeh) Povlačim se iz javnosti… na neko vreme. Sledeća godina je idealna za stvaranje novih pesama, planiranje svega što dolazi, odmor, porodicu, prijatelje - rekla je ona za "Blic".

- Filip je u pauzama između koncerata, obično noću, stvorio nekoliko novih pesama koje su toliko divne, da mi je došlo da ih iste večeri otpevam i objavim (smeh) Ali, poznavajući njega, tek će on da piše, briše i smišlja - dodala je ona.

Foto: instagram/aleksandra prijovic

 

Pevačica je još jednom istakla da će u decembru održati samo jedan koncert u Beogradskoj areni, iako fanovi traže još.

- Kao što sam i na svom instagram nalogu objavila- samo jedan za kraj turneje. Prvo, zato što sam baš tako zamislila, a drugo, sve i da sam se u hodu predomislila nema više nijedan slobodan termin u Areni - objasnila je Prija.

Foto: TikTok printscreen/sandraafrikamusic

 

Nije mogla da ne prokomentariše snimak koji kruži društvenim mrežama na kojem je njen suprug Filip Živojinović prisan sa njenom koleginicom Sandro Afrikom.

- Navikli smo mi na takve natpise, ali ne i oguglali na njih. Na našu žalost ne možemo više nigde da odemo a da neko naše najlepše trenutke sa prijateljima ne snima telefonom. Tako su i mene spajali sa raznima. Rekla sam Filipu “dobro je malo da mene zaobiđu” (smeh) Svakako, Sandra je prijateljica naše kuce i sigurna sam da je i njoj krivo što se taj video pojavio - zaključila je Aleksandra Prijović za "Blic".

Ostavite komentar