Showbizz > Balkan

Filip Živojinović sa PET GODINA STARIJOM PEVAČICOM: Pogledajte O ČEMU se radi!

O ovome se dugo pričalo...

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

07/10/2024 > 09:31

podeli vest:

Filip Živojinović sa PET GODINA STARIJOM PEVAČICOM: Pogledajte O ČEMU se radi!
Foto: instagram/aleksandra prijovic


Supruga Aleksandre Prijović spajali su sa poznatom hrvatskom pevačicom. Domaći mediji su pisali da je Filip "otišao na odmor sa hrvatskom pevačicom Majom Šuput", 2009. godine dok je bio u vezi sa manekenkom Sofijom Milošević.

Filip je u to vreme imao 24 godine, a viđen je u hrvatskom letovalištu Novi Vinodolski u društvu Maje Šuput, koja je 5 godina starija od njega. Trač o toj vezi brzo se širio.

Maja i Filip u početku nisu tim pričama u medijima pridavali značaj, iako su njihove fotografije iz bazena, spa-centra ili noćnog kluba danima izlazile u novinama. Nakon nekog vremena su i demantovali glasine.

- U Novom Vinodolskom bio sam na porodičnom odmoru. Tamo je bila i Maja. Imamo mnogo zajedničkih prijatelja i istina je da smo dosta vremena provodili zajedno, ali između nas se nije dogodilo ništa intimno - izjevio je Živojinović svojevremeno.

Maja Šuput se udala za Nenada Tatarinova, vlasnika konsultantske firme, pre dve godine. Dobili su sina Bluma. Maja je vlasnica dve firme i važi za jednu od najbogatijih pevačica u Hrvatskoj

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar