Showbizz > Balkan

POSLE SVAĐE SVE JE SLAĐE? Prvo pojavljivanje Snežane Đurišić nakon skandala koji je imala sa dečkom na aerodromu!

Pevačica se izbezumila zbog gesta svog partnera te svoj bes nije mogla da kontroliše

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Dušan Panajotović/Ognjen Nestorović

07/10/2024 > 14:17

podeli vest:

POSLE SVAĐE SVE JE SLAĐE? Prvo pojavljivanje Snežane Đurišić nakon skandala koji je imala sa dečkom na aerodromu!
Foto: ATA Images/Tanjug/Vladimir Sporčić


Pevačica Snežana Đurišić napravila je skandal na beogradskom aerodromu. Naime, u nedelju se Snežana u društvu prijatelja i partnera, poznatog ginekologa Vanje Miloševića vraćala iz inostranstva, a po sletanju na aerodrom "Nikola Tesla" krenuli su prema parkingu.

Problem je nastao kada su došli do lifta, jer je Vanja sam ušao u lift nesačekavši Snežanu što je nju izbezumilo. Ona je u sledeći ušla sa osobom koja je bila sa njom, a nakon što je izašla iz lifta dodatno se iznervirala, jer je Vanja sve vreme išao ispred njih i nije hteo da je sačeka.

Foto: ATA Images

 

Kada su došli do automobila ubacila je prtljag, a onda mu je u lice sasula u sve što joj je na duši.

- Pa, eto, šta je bilo. Sa mnom neće moći. Sve ti j****, hoću da se pokupiš i gubiš iz mog života! To nevaspitanje... - drala se Snežana, dok joj je osoba koja je bila sa njima rekla da spusti loptu zbog medija, a ona je nervozno odgovorila:

- Šta nemoj pred njima, pa oni su videli da ja izlazim iz drugog lifta. Videćeš da će sve da se vidi - rekla je Snežana, nakon čega je ušla u automobil, a njihova rasprava i dalje je trajala te su se uputili ka porodičnom domu.

Zanimljivo je to da su se na današnjem snimanju emisije "Zvezde Granda" Snežana i Vanja pojavili zajedno. Milošević je pevačicu dovezao na snimanje, a ona je iz auta izašla sa osmehom na licu, pa su tako poručili javnosti da je ipak došlo do pomirenja.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar