Showbizz > Balkan

OBJAVA KOJA KIDA SRCA! Lepa Brena podelila bolni citat i pozvala ljude da pomognu građanima Bosne i Hercegovine! (VIDEO)

Muzička zvezda Lepa Brena oglasila se povodom strašne nepogode koja je pogodila Bosnu i Hercegovinu, odnosno okrug Jablanice.

Izvor: K1info

Autor: Nestorović Ognjen

07/10/2024 > 13:40

podeli vest:

OBJAVA KOJA KIDA SRCA! Lepa Brena podelila bolni citat i pozvala ljude da pomognu građanima Bosne i Hercegovine! (VIDEO)
Foto: Tanjug/AP/ATA Images/Instagram printscreen/Lepa Brena


Kao što su mediji u danima za nama izveštavali tokom nezapamćenih vremenskih nepogoda na teritoriji Bosne i Hercegovine stradalo je više od 20 ljudi. Brojne javne ličnosti putem svojih mreža poslale su apel da se svim ugroženim ljudima pomogne. Među njima je i Lepa Brena koja je na svom Instagram nalogu podelila stori priču koja sadrži zaista bolan citat, uz koji je aplelovala da se pomogne njenoj rodnoj zemlji.

Foto: PrintscreenInstagram/LepaBrena

 

- Nije mi, sine, žao zemljišta, niti kuće... Žao mi, sine, što nemam više vremena da gradim nešta novo, a gdje proživjeti ovo što mi je ostalo... - piše u citatu koji je objavila i apelovala za pomoć Bosni.

Inače, Brena je rođena u Tuzli. Odrasla je u Brčkom, a otac Abid i majka Ifeta su joj omogućili skromno i bezbrižno detinjstvo. Veoma je vezana za svoj rodni kraj, i često ga posećuje.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar