Showbizz > Balkan

TRENUTNO je jedan od najperspektivnijih glumaca, no ono što je sigurno ima NAJVEĆI IQ! Neverovatna priča mladog GLUMCA!

Luka je nakon prve uloge stekao ogromnu popularnost, usledio je test na kom je dostigao maksimalan rezultat do granice do koje se meri test

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Nestorović Ognjen

08/10/2024 > 14:03

podeli vest:

TRENUTNO je jedan od najperspektivnijih glumaca, no ono što je sigurno ima NAJVEĆI IQ! Neverovatna priča mladog GLUMCA!
Foto: K1info/Shutterstock/ATA Images


Mladi srpski glumac Luka Grbić istakao se u filmu "Južni vetar" gde je glumio rame uz rame sa Milošem Bikovićem i Bogdanom Diklićem, dok nakon niza televizijskih i filmskih projekata, Luka uspešno gradi i pozorišnu karijeru pa ga tako beogradska publika može gledati u BDP-u ali i kao stalnog člana "Atelje 212"

Njegova profesionalna priča počinje na zaista nesvakidašnji način, jer je već u tinejdžerskim danima dokazao da se radi o zaista specifičnom dečaku. Kada je snimao prvi deo  "Južnog vetra" imao je samo 18 godina, i tek je bio maturant Prve beogradske gimnazije, a istovremeno je bio student  Fakulteta dramskih umetnosti. Posle toga, usledile su uloge u serijama "Biser Bojane", "Košare", dok ga trenutno ga gledamo kao Ivana Tomovića popularnoj seriji "Tajna vinove loze". Za svoju prvu ulogu u filmu „Južni vetar“ dobio je nagradu za debitanta godine na festivalu „Filmski susreti“ u Nišu.

Pored vrlo zapaženih uloga, malo ko zna da je Luka Grbić zasigurno naš najpametniji glumac. Naime, kada je upisao srednju školu, Luka je počeo da volontira u NTC centru i tu je saznao za Mensu i postao njen član.

- Da. Po upisu u srednju školu, počeo sam da volontiram u NTC centru. Preko osnivača ovog programa učenja Ranka Rajovića čuo sam za Mensu. Odlučio sam pokušam. Nijedan rezultat me ne bi porazio. Prvi put nisam prošao i falila su mi tri boda. Znao sam da će sledeći put biti bolje i ostvario sam rezultat 156, do granice do koje se meri ovaj test. Otišao sam na prvi sastanak i upoznao vrlo zanimljive ljude - rekao je mladi Luka Grbić.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar