Showbizz > Balkan

SUDAR TITANA: Ceca i Dragana na Ušću naredne godine! Da li će na istom mestu zapevati i Ana?

Fanovi su već u delirijumu.

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

10/10/2024 > 17:17

podeli vest:

SUDAR TITANA: Ceca i Dragana na Ušću naredne godine! Da li će na istom mestu zapevati i Ana?
Foto: K1info/ATA Images/Tanjug/Sava Radovanović


Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović najavila je nedavno da će 28.juna, tačnije na Vidovdan, 2025. godine održati treći koncert na beogradskom Ušću. Njeni fanovi dočekali su sa radošću ovu vest i već krenuli da rezervišu smeštaj, jer su stanodavci već podigli cene kirija za pomenuti datum.

Foto: ATA Images

 

Nakon ove bombastične vesti stigla je još jedna. Naime, Cecina koleginica Dragana Mirković naredne godine će takođe održati veliki solistički koncert na Ušću.

Foto: ATA Images

 

Ovu informaciju otkrio je njen menadžer, poznati kompozitor Dražen Damjanović na svom Instagram storiju.

Foto: Instagram printscreen/damjanovicdrazen_

 

- Ekskluzivno. Koncert Dragane Mirković Ušće 2025. Informacije uskoro - piše u njegovoj objavi, a njeni fanovi spekulišu da će i ona odabrati mesec jun za ovaj događaj.

 

 

Zanimljivo je i to da se pojavila vest da će i pevačica Ana Nikolić održati koncert na Ušču naredne godine u okviru velike regionalne turneje. Ova informacija krenula je da se širi društvenim mrežama nakon što je objavila snimak na svom Instagram nalogu na kojem se vidi kako pevačica ima probu sa bendom.

Foto: Instagram printscreen/ ananikolicofficial

 

- Arenu smo preskočlili, sada neka bude Ušće, neka gori Ušće. Ceca je zakazala, tamo je samo njoj i meni mesto i nikom više. Biće koncert ako ne ubijem Raleta, nisam žena za zaj*banciju. Arena je trebalo pre Tare da bude. Ona se desila, pa sam i dalje na porodiljskom. Mene Ušće jedino inspiriše - rekla je Ana nedavno u emisiji "Premijera - vikend specijal".

BONUS VIDEO:

 

 

 

Ostavite komentar