Showbizz > Balkan

Nisu žalili NI EVRO: Pevači dali pravo BOGATSTVO za pesme, a ona je izdvojila 30.000 evra za ovaj hit

Platili mnogo, ali im se vratilo.

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Dušan Panajotović

11/10/2024 > 16:00

podeli vest:

Nisu žalili NI EVRO: Pevači dali pravo BOGATSTVO za pesme, a ona je izdvojila 30.000 evra za ovaj hit
Foto: K1info/ATA Images/Shutterstock


Domaće muzičke zvezde izdvojile su mnogo novca za hitove koje su im promenili živote i jako uticali na njihovu karijeru.

Pevačica Ljupka Stević je za duet sa Snupom Dogom dala čak 40.000 evra.

- Platila sam pesmu kao što pojedini pevači plate ceo album. Ne žalim ni jednu paru jer je duet fenomenalno prošao. Bilo je zadovoljstvo raditi s njim jer je normalan čovek, za razliku od njegovih menadžera koji su u većem tripu svetskih zvezdi nego on. Vodio me je po kući, pokazivao prostor za studio koji je želeo da napravi. Zaista imam divna iskustva sa njim - istakla je Ljupka Stević svojevremeno.

Foto: Instagram Printscreen/bekvalceva/ATA Images

 

Njena koleginica Nataša Bekvalac je hit "Mala plava" platila čak 30.000 evra, ali nije zažalila, jer joj se mnogo više vratilo. Pesma je postala hit, te je na osnovu nje imala mnogo nastupa i pregleda, samim tim i zaradu.

Bobanu Rajoviću je pesma "Usne boje vina" promenila život. Snimio je 2007. godine kada je bio u velikim finansijiskim dugovima. Platio je 18.500 evra, a uradili su je Romario i Marina Tucaković.

- Kad je pesma izašla, to je odjednom stvarno eksplodiralo i život mi se promenio. Reći ću ti samo da sam, dok je rađena pesma ‘Usne boje vina’, jedan dan seo i izračunao koliko sam ukupno dužan para. Dug je bio 160.000 evra prema raznim ljudima, prijateljima, poznanicima - ispričao je on jednom prilikom.

Foto: ATA Images

 

Pevačica Ana Nikolić je pesmu "Romale, romali" sa kojom se 2006. godine takmičila na "Beoviziji" platila 30.000 evra, ali se i njoj isplatilo ovoliko ulaganje. Pesmu je kupila od Kikija Lesendrića, a ubrzo je postala veliki hit.

Pisalo se da je pevačica Rada Manojlović pesmu "Pola dva" platila čak 20.000 evra.

- Meni se do sada svaka pesma isplatila na svoj način i svaka je ispunila ono što se od nje očekivalo. Ne mogu da kažem da je svaka bila mega hit, ali dovoljan broj pesama je ostvario veliki uspeh. A i one koji nisu mega hitovi su aktuelne kod moje publike. Dugo se slušaju, jer ja pre svega tražim kvalitet i volim da ponudim publici što veći izbor kada je u pitanju moj audio-vizuelni materijal - rekla je Manojlovićeva jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Ostavite komentar