Showbizz > Balkan

Jelena Karleuša priznala da je imala aferu sa OŽENJENIM: "Ostavio je ženu zbog mene"

Pevačica prvi put o situaciji u kojoj se našla kao ljubavnica

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

11/10/2024 > 12:39

podeli vest:

Jelena Karleuša priznala da je imala aferu sa OŽENJENIM: "Ostavio je ženu zbog mene"
Foto: ATA Images/Shutterstock


Pop zvezda Jelena Karleuša nedavno je stavila tačku na 16 godina dug brak sa bivšim fudbalerom Duškom Tošićem. Sada uživa u ljubavi sa mučkarcem kojeg još nije pokazala u javnosti, a svojevremeno je imala iskustvo i sa oženjenim muškarcem.

Kako je sama priznala, on je čak i ostavio supruga da bi bio sa Jelenom.

- Nije problem biti sa oženjenim muškarcem, već je problem kada on hoće da se razvede, e tu dolazi do velikih problema - izjavila je Jelena u emisiji na "Informer" televiziji.

Foto: ATA Images

 

- Pa desi se, šta, ako on hoće, desi se avanturica. Šta je brak, da li je to nekakva robija? Postoje ljubavnice koje čuvaju brakove, ljubavnice koje ubeđuju muškarce da se ne razvedu od žene. Prema tome, jedini problem nas žena je što postoje muškarci oko kojih se mi kao borimo - rekla je Karleuša, pa priznala da je i sama bila sa oženjenim.

- Imala sam jednu avanturu sa oženjenim muškarcem i brže bolje sam se pokajala, jer je on istog momenta ostavio svoju ženu. Nije to njemu bio nikakav brak, nego je farsa bila u pitanju. Ja sam bila ta koja ga je ubeđivala da se ne razvede - istakla je pevačica. 

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar