Showbizz > Balkan

USELILI TAŠTU: Novak i Jelena imaju kuću od TRI miliona evra na Kosmaju, ovako izgleda (FOTO)

Kupili je pre 4 godine od Elene Karić.

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Dušan Panajotović

18/10/2024 > 10:54

podeli vest:

USELILI TAŠTU: Novak i Jelena imaju kuću od TRI miliona evra na Kosmaju, ovako izgleda (FOTO)
Foto: ATA Images/Instagram Printscreen/elenakaraman.essence


Novak i Jelena Đoković pre četiri godine postali su vlasnici kuće od 400 kvadrata na Kosmaju na prostranom imanju od 6 hektara. Ovo zadovoljstvo koštalo ih je oko 3 miliona evra, a kuću su kupili od Elene Karaman i Jugoslava Karića, koji su se u tom periodu razvodili.

Oni je ne posećuju često, a kako je Kurir pisao, Jelenina majka Vera Ristić se tamo preselila, te najviše vremena provodi tamo i brine o imanju, koje izgleda bajkovito.

 

 

Elena se 2020. godine emotivnom porukom oprostila od imanja za koje je bilo jako vezana.

- Opraštanje od kuće koju sam nekada davno odsanjala i donela u stvarnost. Od zemlje na kojoj sam naučila toliko toga, koja mi je donela isceljenje, uvide i povezala me s mojim autentičnim bićem i višom svesti. Mazile smo se, čuvale, ona mene, ja nju. Šaputale snove, prizivale i puštale u etar molitve... Za lično i kolektivno dobro. Bile smo jedna drugoj učiteljice, ona meni o cikličnosti bez kraja i početka, o večitom kvantnom sada, o svetovima izvan pojavnog, o kristalnim frekvencijama, elementalima i mom domu, onom u grudima koje kuca ritmom sazvežđa iz koga dolazim. A ja njoj o nestrpljenju, tugama i radostima, snovima manifestovanim i onim koji su večito ostali da se klackaju s one strane ispunjenja - napisala je tada Elena.

 

 

Komšije su nedavno otkrile kako Novakova tašta živi na nekadašenjem imanju Elene i Jugoslava.

- Mi smo se svi ovde radovali kad smo čuli da su Nole i Jelena kupili kuću od Elene. Kad su Đokovići kupili sve ovo, ubrzo su počeli i s renoviranjem i ovde se po selu pričalo da će se oni tu sa decom i preseliti. Skoro godinu dana su trajali radovi. Od tada je prošlo četiri godine i ništa. Novak i žena su poslednji put bili ovde pre više od dve godine, i to na nekoliko sati. Kako je održavanje kuće i imanja vrlo zahtevno i skupo, a oni za to jednostavno nisu imali vremena, rešili su prošle godine da sve ovo prodaju - priča izvor za domaće medije.

 

 

Jedan od radnika na održavanju ogromnog imanja pričao je za medije, da je imanje bilo stavljeno na prodaju, ali i da je to stopirano jer na njemu trenutno živi Novakova tašta Vera Đoković, koja obožava da ovde provodi vreme.

 

 

- Jelenina majka Vera sad živi ovde i bukvalno sve drži pod kontrolom, pravi je kontrol frik. I njen suprug Miomir joj često pravi društvo. Ona se brine o održavanju imanja. Za nju je ovo raj na zemlji i neće ni da čuje bilo šta o prodaji. Uživa maksimalno u ovoj prirodi i i nestvarnom pogledu. Ovo je pravi američki ranč. Celo imanje je pod obezbeđenjem i kamerama, a radnici su tu stalno. Kupila je i traktor za obradu zemlje. Sad planira da se i put do kuće asfaltira. Vera smatra da je Kosmaj idealno mesto za odrastanje njenih unuka i da će Jelena i Novak kad-tad početi tu da dolaze i provode svoje vreme, kako je i bilo planirano. Više puta su oni razgovarali o ovoj temi i ona je stava da bi se mnogo pokajali kad bi to prodali. Zasad su je poslušali, tako da je ta priča stopirana - ispričao je radnik sa imanja.

BONUS VIDEO:

 

 

Ostavite komentar