Showbizz > Balkan

STRANI PROFIL I "LAŽNO IME"? Javnost šokirana objavom pevačice povodom smrti planetarno poznatog pevača! (FOTO)

Zbog objave o Lijamu Pejnu Kristina je postala glavna tema dana na društvenoj mreži X, gde su je žestoko osudili kako ne govori istinu

Izvor: K1info

Autor: Nestorović Ognjen

18/10/2024 > 14:00

podeli vest:

STRANI PROFIL I "LAŽNO IME"? Javnost šokirana objavom pevačice povodom smrti planetarno poznatog pevača! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP/Ata Images


Vest o smrti Liama Pejna, bivšeg člana popularnog benda "One Direction", izazvala je emotivne reakcije kolega i prijatelja iz muzičke industrije širom sveta. No, tako nas ne čudi što je baš na ovu vest odreagovala i srpska pevačica i kantautorka Kristina Kovač. Ona se povodom ove tragične vesti oglasila na svom Instagram nalogu,  izražavajući saučešće i tugu, no i informacije o eventulanom poznatsvu sa tragično nastradalim pevačem.

 

 

- Dragi bože, jadno dete. Da skočiš ili padneš sa 3. sprata... Bili smo prijatelji na Fejsbuku na mom stranom profilu, imao je lažno ime... Delovao je kao fino dete, žao mi je što su ga izgleda droga i alkohol skršili. - stoji u objavi pevačice na njenom oficijalnom instagram nalogu.

Zbog ove objave Kristina je postala glavna tema dana na društvenoj mreži X, gde su je žestoko osudili kako su njene reči čiste nebuloze, te kako je svojom objavom i tvrdnjom da su bili prijatelji imala nameru samo da privuče pažnju javnosti, a ne da se zaista oprosti od popularne zvezde.

 

 

- Strani profil? Lažno ime? - glasio je opis objave jednog korisnika pomenute platforme koji je bio šokiran pevačicinim rečima.

Sudeći po komentarima, Kristina je postala tema podsmeha i osude, a komentari su se samo nizali. Do zaključenja ovog teksta, pevačica se nije oglašvala povodom ovih naovda korisnika društvenih mreža. Takođe, nije moguće utvriditi da li su tragično nastradali pevač i srpska pevačica imali kontakt i kave je on prirode bio.

Ostavite komentar