Showbizz > Balkan

Ovome se NISMO NADALI! Nikolija otkrila šta se to nalazi u frižideru Vesne Zmijanac: "Mamina estetika..."!(FOTO)

Tokom posete, Nikolija je iskoristila situaciju i fotografisala šta se sve to nalazi u frižideru njene majke

Izvor: K1info

Autor: Nestorović Ognjen

18/10/2024 > 15:45

podeli vest:

Ovome se NISMO NADALI! Nikolija otkrila šta se to nalazi u frižideru Vesne Zmijanac: "Mamina estetika..."!(FOTO)
Foto: K1info/Shutterstock/ATA Images


Kako i sama objava na njenom Instagram nalogu dokazuje, trep zvezda Nikolija Jovanović ostala je "bez reči" kada je ustanovila šta se sve to nalazi u frižideru njene majke, pa je sve to morala i da fotografiše.

PRAVA DOMAĆICA

Kako svaki slobodan trenutak koristi na Bukulji, u netakntunoj prirodi pevačica pored svog duševnog mira, pronašla je način i da se određene kulture uzgajaju a potom i koriste za određene namernice svima poznatije u narodu kao "zimnica". Zbog sveta toga ne čudi nas što pevačica Vesna Zmijanac važi za pravu domaćicu, a sada je kao potvrda svemu tome stigla i fortografija iz doma poznate pevačice, a koju je njena ćerka, Nikolija Jovanović, podelila na svom Instagram profilu.  

Ono što je primetno jeste to da Vesna ima velika zalihe zdrave hrane, pa se tako na njenim policama nalaze ajvar, tušija, džem, kompot, kao i mnogi drugi domaći proizvodi. 

Foto: Instagram printscreen/nikolijaofficial

 

- Estetika maminog frižidera - napisala je Nikolina, uz emotikon narandžastog srca. 

Nema sumnje da Vesna više voli da uživa u hrani u svom domu, nego da posećuje skupe restorane, a na onome što se nalazi u njenom frižideru bi joj, mnoge javne ličnosti pozavidele. 

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar