Showbizz > Balkan

ROLERKOSTER EMOCIJA! Karleuša pevala DUŠKU TOŠIĆU, pa održala čas nastupa (FOTO)

Jedan detalj je atmosferu činio dramatičnijom, niko to nije očekivao

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

20/10/2024 > 14:50

podeli vest:

ROLERKOSTER EMOCIJA! Karleuša pevala DUŠKU TOŠIĆU, pa održala čas nastupa (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen


Pop diva Jelena Karleuša održala je sinoć, 19. oktobra, fenomenalan koncert u krcatoj "Jane Sandanski" Areni u Skoplju, kojom je nastavila svoju regionalnu muzičku turneju "Alfa i Omega".

Srpska muzička diva je ovim spektakularnim koncertom u Severnoj Makedoniji pomerila granice domaćeg šou-biznisa.

Makedonska publika do poslednjeg mesta napunila je dvoranu, a pevačica, čija je slava odavno prevazišla granice Balkana, na sceni se pojavila u raskošnom kombinezonu boje kože, sa svetlucavim detaljima i kosom podignutom u rep.

Foto: Instagram Printscreen

 

Jelena je bila u prepoznatljivom stilu

U areni se okupilo oko 6.000 ljudi iz svih krajeva Makedonije, dok je pop diva zablistala u smelom i izazovnom kombinezonu prekrivenom cirkonima, koji je savršeno istakao njen prepoznatljivi stil.

Jelena je nastup započela hitom “Karli bič”, a njeni mnogobrojni fanovi pozdravili su ekscentričnu divu ovacijama i gromoglasnim aplazom. 

Foto: Instagram Printscreen

 

Audio-vizuelni spektakl koji je JK pripremala mesecima unazad činili su ogromni led-ekrani i stejdž kakav Balkan ne pamti, a Karleuši su podrška na bini bili plesači, kojih je bilo više od 50.

Tokom nastupa, emotivni vrhunac večeri bio je trenutak kada je Karleuša otpevala pesmu "Tihi ubica", koju je posvetila svom bivšem suprugu, Dušku Tošiću.

U tom momentu, iza nje na video bimu pojavila se scenografija vode, stvarajući utisak kao da voda pada po njoj, a time pojačala dramatičnu atmosferu.

Foto: Instagram Printscreen

 

Emocije su bile na vrhuncu, a Jelena je svojom interpretacijom uspela da prenese snažnu poruku, dok je publika oduševljeno pratila svaki njen pokret.

Nakon koncerta, svi su otišli oduševljeni koncertom koji je priredila diva JK. 

BONUS VIDEO: 

 

Ostavite komentar