Showbizz > Balkan

Ko je suprug "devojke sa krilima" koji se rasplakao kada ju je video u venčanici: "Konačno je i ona dočekala..."(FOTO)

"Devojka sa krilima", sa svojim dugogodišnjim dečkom Markom Nežićem, zvanično je izgovorila sudbonosno "da" i stala na "ludi kamen".

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Nestorović Ognjen

21/10/2024 > 12:28

podeli vest:

Ko je suprug "devojke sa krilima" koji se rasplakao kada ju je video u venčanici: "Konačno je i ona dočekala..."(FOTO)
Foto: Instagram printscreen/marko.nezic99


U februaru ove godine imali su crkveno venčanje, a sada malo je reći da je javnost oduševljena slikama koje stižu sa svadbenog slavlja Dejane Brčko i Marka Nežića. Pored fotografija koje smo imali prilike da vidimo, sada ne moramo više da slutimo njihovu sreću. O svojim osećanjima i sreći oglasio se i mladoženja, koji nije mogao da utiske zadrži za sebe.

 

 

- Oko moje zlatno! Konačno je dočekala taj trenutak da se nađe u venčanici! Kada sam je pogledao u oči prilikom prvog plesa, pustio sam suzu. Suzu sreće koja je za mene značila 5 najlepših godina života do sada.

Pet godina poverenja, iskrenog odnosa, poštovanja. Dogovaranja, kompromisa, slaganja i neslaganja (da, da, ima i toga). Pet godina ogromne ljubavi! - napisao je Marko u opisu njihovih fotografija sa venčanja i dodao da je njoj prepustio organizaciju celog venčanja.

 

 

- Tako sam bio ponosan kada se sve završilo. Ne znam šta bih rekao osim da je bilo prelepo do sada, a da nas najlepše tek čeka! - dodao je.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar