Showbizz > Balkan

Svi znate pesmu "Rukuju se rukuju", no da li ste znali da je pevačica nakon uspeha pesme napustila SVE i to zbog SEKTE!

Mediji su pisali da je treća pevačica grupe "Zana", Natalija Živković, napustila grupu jer se priključila sekti Hare Krišna

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Nestorović Ognjen

22/10/2024 > 13:38

podeli vest:

Svi znate pesmu "Rukuju se rukuju", no da li ste znali da je pevačica nakon uspeha pesme napustila SVE i to zbog SEKTE!
Foto: wikipedia.org/Youtube printscreen


Pevačica Natalija Živković, koja je iznenada napustila uspešnu karijeru u muzičkoj grupi, donela je radikalnu odluku i pridružila se sekti Hara Krišna. Ova hinduistička sekta, koja je nastala u 17. veku, proširila se širom sveta, uključujući više od 70 zemalja. Hare Krišna sledbenici se drže strogih pravila života, a glavna mantra koju ponavljaju, kako veruju, pomaže im da oslobode svoje duše i približe se Bogu Krišni, kojeg smatraju vrhovnim božanstvom.

Natalija se prilagodila ovom rigoroznom načinu života, uključujući odricanje od alkohola, cigareta, kockanja, i čak seksualnih odnosa van braka. Ovaj put su izabrale i mnoge slavne ličnosti, poput Džordža Harisona iz Bitlsa, koji je pokretu posvetio pesmu "My Sweet Lord". 

Iako je pokret stekao mnoge sledbenike, bio je pod lupom javnosti zbog brojnih skandala tokom 90-ih, uključujući optužbe za zlostavljanje dece i trgovinu drogom, što je rezultiralo padom broja sledbenika.

O ovoj temi je govorio  Zoran Živanović Žika, osnivač i frontmen "Zane".

- S obzirom na to šta se meni dešava poslednjih godina kada i sam objavim neku fotografiju na društvenim mrežama, pa od toga ispadne svašta, ja sam odlučio da dugi niz godina se oglašavam u javnosti samo kada je muzika u pitanju. Odavno nisam u kontaktu sa njom i o tuđim životima ne bih komentarisao. Očekujemo izlazak albuma i to je ono o čemu mogu da govorim. Vama hvala što ste pozvali, ali vas isto tako molim za razumevanje. Što se tiče toga da li je ona sestričina ili dalja rođaka Marine Tucaković zaista nemam precizne informacije, ali je tačno da su neki rod - rekao je tada Žika za Kurir.

Foto: wikipedia.org/Youtube printscreen

 

Jednom prilikom je Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković, otkrio da li su rođaci ili ne.

- Jeste, Natalija je mamina, a samim tim i moja rođaka. Sećam se da su moji dosta davno izgubili kontak sa njom, nakon što se sa tadašnjim dečkom preselila iz zemlje i priključila se Hare Krišni. Trenutno sam u Izraelu, a voleo bih da stupim u kontakt sa njom da sam u Beogradu. Potpuno sam smetnuo s uma činjenicu da smo rod, a nakon svih porodičnih gubitaka tako nešto mi puno znači - govorio je svojevremeno Laća za Kurir.

Foto: ATA Images

 

Natalija je pečat ostavila hitom "Rukuju se rukuju" koji se i danas sluša.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar