Showbizz > Balkan

HITNA DEPORTACIJA? Evo gde se supruga Sergeja Trifunovića trenutno NALAZI!

Poznati srpski glumac Sergej Trifunović, koji je nedavno izgovorio sudbonosno "da", prijavio je svoju suprugu Isidoru Mijanović za nasilje

Izvor: K1info

Autor: Nestorović Ognjen

23/10/2024 > 11:45

podeli vest:

HITNA DEPORTACIJA? Evo gde se supruga Sergeja Trifunovića trenutno NALAZI!
Foto: K1info/Shutterstock/ATA Images/Instagram printscreen/whistler_dick


Incident se, kako su preneli domaći mediji, dogodio u njihovom stanu na Voždovcu, gde je policija sinoć intervenisala po prijavi Trifunovića, nešto posle 22 sata. Međutim, iako je tužilaštvo zaključilo da nema elemenata krivičnog dela, tokom intervencije je utvrđeno da Isidora ilegalno boravi u Srbiji jer je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima, zbog čega će sada biti deportovana iz Srbije.

Naime, kako se saznaje, Trifunovićeva supruga se trenutno nalazi u imigracionom centru, odakle će, prema nezvaničnim informacijama, biti odvezena do hrvatske granice, gde će je neko dalje preuzeti, prenosi Kurir.

Podsećanja radi, prema izvorima bliskim slučaju, Trifunović je policiji ispričao da se posvađao sa suprugom, nakon čega je rekao da će napustiti stan. Isidora mu je, navodno, tada zapretila da će polomiti sve po kući. Policija je obavila razgovor s oboma, a tužilaštvo je zaključilo da nema elemenata krivičnog dela. Ipak, tokom intervencije je utvrđeno da Isidora boravi u Srbiji ilegalno jer je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar