Showbizz > Balkan

Sergej Trifunović se ŽESTOKO posvađao sa suprugom ispred zgrade: ŠUTIRALA ga je pred komšijama?

Skandali im su se i pre dešavali.

Izvor: K1info/republika.rs

Autor: K1info.rs

25/10/2024 > 16:15

podeli vest:

Sergej Trifunović se ŽESTOKO posvađao sa suprugom ispred zgrade: ŠUTIRALA ga je pred komšijama?
Foto: ATA Images/Instagram Printscreen


Glumac Sergej Trifunović ovih dana je u centru medijske pažnje zbog incidenta koju mu se dogodio sa suprugom Isidorom Mijanović. Naime, nakon burne svađe u njegovom stanu na Voždovcu prijavio ju je policiji za porodično nasilje. Nadležni organi utvrdili su da nema elemenata krivičnog dela, a Hrvatica je novčano kažnjena zbog neprijavljenog boravka u Srbiji. Takođe, zahtevalo se od nje da za 24 sata napusti našu zemlju.

Kako piše "Republika", skandali su se u braku glumca i lepe Hrvatice i ranije dešavali.

Foto: Instagram printscreen/whistler_dick

 

Do medija su došli detalji o tome da se Trifunović pre nego što je ova situacija eskalirala žestoko jednom prilikom posvađao sa suprugom ispred zgrade, te su komšije u mraku videle da ga je ona šutnula.

- To je bilo pre nekoliko nedelja. Od sitne svađe došlo je do gurkanja i koškanja, pa ga je ona u jednom trenutku udarila nogom. Ko zna šta joj je tada bilo u glavi i oko čega su se sporečkali, ali činjenica je da joj, naravno, kao muškarac nije vratio, već se okrenuo i nastavio da ide ka zgradi i stanu. Posle se i unutra čula buka, jasno je da su se svađali, a kako se rešilo, to niko ne zna - kaže upućen izvor za medije. 

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar