Showbizz > Balkan

JELENA KARLEUŠA O JEZIVIM DETALJIMA UBISTVA BIVŠEG DEČKA:"Ljubila sam Ćandu raskomadanog...Ispaljeno je 30 metaka..."

Pevačica je uradila identifikaciju i jedina je od kompletne porodice išla na prepoznavanje tela

Izvor: K1info/informer.rs

Autor: Nestorović Ognjen

28/10/2024 > 10:32

podeli vest:

JELENA KARLEUŠA O JEZIVIM DETALJIMA UBISTVA BIVŠEG DEČKA:"Ljubila sam Ćandu raskomadanog...Ispaljeno je 30 metaka..."
Foto: K1/Facebook printscreen


Jelena Karleuša  decenijama unazad izaziva veliku pažnju medija ali i publike, no njena romansa sa "žestokim momkom" Zoranom Davidovićem Ćandom jedna je od najintrigantnijih priča pevačicnog  burnog života. On je likvidiran 23. marta 2000. godine, a Jelena je otkrila šta se sve dešavalo nakon njegovog ubistva.

- Nažalost, doživela sam da ga vidim u komadima, ali i u tim komadima, to je za mene bio on. Imala sam samo 21 godinu. Otprilike sam videla gde su mu usta i ljubila ga u ono što je ostalo od njegovog lica, jer sam ga volela najviše na svetu. Nikada taj prizor neću zaboraviti. Nikada me niko nije voleo kao on, a to je, inače, i razlog moje velike netrpeljivosti sa Svetlanom Ražnatović - rekla je Jelena u Lazarov podkastu.

Foto: K1/Facebook printscreen

 

Podsetimo, nedavno je Jelena Karleuša otkrila kako je Zoran ubijen.

- Bio je to 23. mart 2000. godine. Sa njim je bio najbolji drug, pica majstor koji je pravio pice u kiosku. Toliko o opasnim momcima. Zna se i ko ga je ubio. Svedoci saradnici su rekli da je isti ubica koji je pucao na premijera Zvezdan Jovanović. Posle sam saznala iz policijskih saznanja, da je ekipa koja ga je jurila, Zemunski klan, iz nekog čudnog razloga čekala da ja ne budem u kolima. Pucali su na Zorana iz dva kalašnjikova.

- Poslednji put sam ga videla u komadima. Sišla sam u sudsku medicinu da bih donela stvari za sahranu. Jedina sam koja je uradila identifikaciju i jedina koja je od kompletne porodice sišla. Tako su im savetovali. Takva sam da sam morala da ga vidim još jednom. To je slika koja će meni zauvek ostati u mislima. Meci od kalašnjikova su ogromni, a samo Zorana je pogodilo preko trideset. Ti meci otkidaju komade tela, a Zoranovo telo su patolozi povezali crnim koncem u jednu masu. To je prizor koji sam videla na stolu - prisetila se pevačica.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar