Showbizz > Celebrity

Čuvena HUREM pokazala lice BEZ trunke ŠMINKE: Da li vam je LEPŠA OVAKO?

Glumicu se proslavila ulogom sultanije Hurem u popularnoj seriji "Sulejman Veličanstveni" koja je bila veoma popularna u Srbiji

Autor: K1 info/Glossy

27/04/2023 > 13:48

podeli vest:

Čuvena HUREM pokazala lice BEZ trunke ŠMINKE: Da li vam je LEPŠA OVAKO?
Foto: PrintscreenInstagram/meryemuzerlimeryem


I dok je gradila svoju glumačku karijeru i postala poznata zbog ove uloge, u jednom trenutku se suočila sa mentalnim problemima zbog čega je morala da se povuče iz serije "Sulejman Veličanstveni".

Porodica i prijatelji su je izvukli iz kandži depresije, kada su je poslali u Nemačku na lečenje u najbolje bolinice za mentalne i psihičke bolesti.

- U Antaliji sam dobila nagradu za glumu, a te večeri sam pokušala da se ubijem. Otišla sam u hotelsku sobu i bacila sam statuu razbivši je, bila sam potpuno luda i isekla sam ruke, krv je bila svuda. Htela sam da se bacim sa balkona jer sam u tome videla jedini izlaz. Htela sam da nestanem, da me nema, da sam mrtva. U smrti sam videla spas. Psihički sam bila jako loše - rekla je glumica jednom prilikom. 

- Uloga Hurem me je iscrpela. Živela sam tri godine za taj lik i potpuno sam se izgubila. Postajalo je sve teže i teže. Nisam mogla više da je glumim, jer je ona bila jaka žena, a ja sam postajala sve slabija - dodala je bila Merjem, koja je iz serije na kraju otišla i vratila se u rodni Berlin.

Glumica danas uživa sa svojim ćerkicama Larom i Lili Koi, glumu je potpuno ostavila po strani i posvetila se porodici i manekenkstvu, a u Berlinu je otvorila i prodavnicu zdravih slatkiša. 

Iako više nije aktivna u glumačkim vodama, Merjem privlači pažnju gde god da se pojavi, a veoma je aktivna i na društvenim mrežama, gde neretko objavljuje momente iz svog života.

Tako se sada prisetila jedne fotografije iz 2022. godine koja je nastala pre jednog snimanja, a mnogima je privukla pažnju to što je uslikana bez trunke šminke i što izgleda podjednako sjajno. 

Ono što je takođe oduševilo sve korisnike društvenih mreža jeste i njena ćerkica Lili Koi koja joj je sve vreme sedela u krilu dok njemu mamu šminkeri i frizeri pripremaju za snimanje. 

 

Ostavite komentar