Showbizz > Celebrity

Kejt BEKINSEJL u USKOJ HALJINI: Slavna glumica je dokaz da PAMET i LEPOTA idu zajedno

Slavna lepotica ima IQ 152. Međutim, ona tvrdi da joj visok koeficijent odmaže u karijeri.

Izvor: K1info

27/04/2023 > 21:18

podeli vest:

Kejt BEKINSEJL u USKOJ HALJINI: Slavna glumica je dokaz da PAMET i LEPOTA idu zajedno
Foto: Youtube/Printscreen


Britanska glumica Kejt Bekinsejl za tri meseca puni 50 godina, a na izgledu bi mogle da joj pozavide i upola mlađe. 

Ona važi i za pravu holivudsku pametnicu jer ima IQ 152. Međutim, glumica tvrdi da joj visok  koeficijent inteligencije ustvari odmaže u karijeri.

- Svaki lekar, svaka osoba koju sam ikada upoznala, rekla je Bila bi mnogo srećnija da si 30 odsto manje inteligentna. On mi zapravo ne čini ništa dobro. Nije mi od pomoći u karijeri. Mislim da mi je to zapravo hendikep- rekla je svojevremeno. 

Kejt Bekinsejl definitivno zna kako da se razlikuje od ostalih lepotica, a tako je bilo i ovoga puta. Naime, glumica je na snimanju emisije "The Tonight Show" došla u izdanju "savršenog kontrasta".

Kada je izlazila iz automobila, susrela se sa mnogobrojnim fanovima koji su joj tražili autograme i da se fotografišu sa njom. Ne skidajući osmeh sa lica, svakoga je ispoštovala, a onda ispozirala ispred fotoaparata.

Taman kad smo mislili da su puf rukavi pali u zaborav, Kejt nas je razuverila. Ona se za ovo gostovanje opredelila za elegantnu belu usku haljinu koja je istakla njene atribute, ali malo ko je očekivao detalje koje je spojila. 

Izgleda da Kejt ne može bez crnih lateks rukavica, koje su mnogi opisali "detaljem iz filmova za odrasle". Sve je počelo na premijeri filma "Prisoner's daughter" u okviru Toronto film festivala, kada je Kejt uz nežno roze haljinu takođe ukombinovala ovaj detalj, dok je hiljade ljudi komentarisalo da "samo na njoj ne izgledaju vulgarno".


Oko struka je imala mašnu istog materijala, a za obuću je izabrala cipele sa vrtoglavo visokom platformom i štiklom. Nove fotke usijale su mreže i ako je suditi po komentarima, mnogi misle da glumica voli da provocira.

"Kejt voli da izgleda seksepilno", "Šta joj je sa ovim detaljima u 49. godini?", "Zašto obožava sado-mazo stvari?", "Kad skine ovu haljinu, kao iz filma za odrasle da je izašla", "Ova žena zna kako da bude drugačija!", "Prelepa je", glase samo neki od komentara.

 

Ostavite komentar