Showbizz > Celebrity

MAJKA Nevene Božović je PROFESOR je na fakultetu, a svi kažu da su KAO PRESLIKANE

Majka joj je bila velika podrška i "vetar u leđa" na početku karijere i dosta je uticala na pevačicin profesionalni razvoj

Izvor: K1info

29/04/2023 > 12:49

podeli vest:

MAJKA Nevene Božović je PROFESOR je na fakultetu, a svi  kažu da su KAO PRESLIKANE
Foto: Amir Hamzagic/ATAImages


Pevačica Nevena Božović je popularnost stekla 2013. godine u muzičkom takmičenju "Prvi glas Srbije" gde je zauzela drugo mesto u finalu. 

Nevena je u svetu muzike od malih nogu, a prvi put na sceni pojavila se na Dečjoj pesmi Evrovizije kada je 2007. godine predstavljala Srbiju i osvojila treće mesto.

Nakon toga, sa koleginicama iz takmičenja Mirnom Radulović i Sarom Jovanović i grupom "Moje 3" 213. ponovo predstavljala Srbiju na Evroviziji, dok je treće učešće na Pesmi Evrovizije imala 2019. godine kao solo izvođač. Tada je osvojila 18. mesto.

Nevena Božović je već nekoliko godina u skladnom braku sa zgodnim pilotom Nikolom Ivanovićem sa kojim ima ćerku Anku. Nevena je tokom cele svoje karijere imala veliku podršku svojih roditelja i u više navrata je isticala koliko joj to znači.

Iako ne voli da svoj privatni život eksponira u javnosti, pevačica je nekoliko puta na Instagramu objavljivala sliku svoje majke Ružice.

Majka joj je bila podrška i "vetar u leđa" na početku karijere i dosta je uticala na pevačicin profesionalni razvoj. 

Mnogi pratioci su primetili da Nevena vema liči na svoju majku. 

Ružica Božović radi kao profesor na Fakultetu tehničkih nauka u Kosovskoj Mitrovici, a sa ćerkom deli ljubav prema muzici i putovanjima. 

 

Ostavite komentar