Showbizz > Celebrity

U senci strašne TRAGEDIJE odričemo se slavlja: Radoš Bajić objavio DIRLJIVU poruku

Ovog 4. maja navršava se 50 godina od kako sam 1973. godine , jedne tople, normalnije i lepše majske večeri upoznao moju Milenu

Izvor: K1info

04/05/2023 > 22:29

podeli vest:

U senci strašne TRAGEDIJE odričemo se slavlja: Radoš Bajić objavio DIRLJIVU poruku
Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Ljubav glumca i reditelja Radoša Bajića i njegove supruge Milene traje 50 godina i jedno drugom su veliki oslonac i podrška. 

Čuveni Radašin iz serije Selo gori, a baba se češlja je tim divnim povodom objavio emotivnu poruku na Instagramu posvećenu svojoj izabranici.

- Danas je 4.maj … Dan posle zastrašujećeg događaja koji oduzima razum, koji je zavio u crno porodice nastradale dece - ali i celu Srbiju.

Ovog 4. maja navršava se 50 godina od kako sam 1973. godine, jedne tople, normalnije i lepše majske večeri upoznao moju Milenu - i poklonio joj grančicu belog jorgovana. Decenije borbe, muke i izgaranja, uspona i padova, ali i pažnje, brige, naklonosti i ljubavi. Koja traje i danas. U senci jučerašnje strašne tragedije odričemo se slavlja.

U okruženju naše najuže porodice Milena i ja ćemo obeleziti naš dan, uz izraze dubokog saučešća roditeljima streljane mladosti. Sa verom u Boga, u razum i ljubav- napisao je Bajić. 

Da podsetimo, Radoš i Milena venčali su se pred bogom 2013. godine, u manastiru Rakovica. Ponosni su roditelji ćerke Jelene i sina Nedeljka. Imaju i četvoro unučadi - Sofiju Lenku, Aleksandru i Filipa.

Inače, glumčeva supruga vodila je bitku sa opakom bolešću, a on joj je tada bio najveća podrška.

 

Ostavite komentar