Showbizz > Celebrity

Čuvena autorka Harija Potera NAVIJALA za Srbiju: Baš se raspisala na Twitteru

Iako je Luke Black zauzeo 24. mesto, na izvođenje nisu ostale ravnodušne ni mnoge poznate ličnosti

Izvor: K1info

14/05/2023 > 12:14

podeli vest:

Čuvena autorka Harija Potera NAVIJALA za Srbiju: Baš se raspisala na Twitteru
Foto: Youtube PrintScreen/The Hollywood Reporter


Srpski predstavnik na Pesmi Evrovizije Luke Black oduševio je evrovizijske fanove koji su vrištali od trenutka kada se pojavio na bini sa pratećim igračima. Iako je zauzeo 24. mesto na ovogodišnjem takmičenju, na njegovo izvođenje nisu ostale ravnodušne mi mnoge poznate ličnosti.

Luke Black predstavio je Srbiju pesmom "Samo mi se spava", a njegova izvedba uspela je da oduševi i slavnu književnicu Dž. K. Rolins.

Ona je na Twitteru napisala kako joj se dopada Srbija i voli raspoložene tipove sa ajlajnerom. Njenu izjavu su u komentarima podržali mnogi, a još je zanimljivije da su Luku poredili sa pevačem benda The Cure, Robertom Smitom i pevačem benda Maneskin.

- Srbija je imala odličnu izvedbu i odličnu pesmu. Gde su glasovi - jedna od komentarisala pratilaca čuvene spisateljice je komentarisala, naglašavajući da je besna zbog krajnjeg ishoda Evrovizije 2023.

- Oni imaju moj glas, imaš divan ukus, navijam za njih - samo su neki od komentara. 

Čuvena autorka "Harija Potera" odgovorila je na objavu na Twitteru, gde se Luke Black poredi sa serijom njenih dela "Ink Black heart", gotik ostvarenja koje se bavi vampirima.

- Tako je. Zato mi se toliko i dopalo - napisala je Rolins na Twitteru.

Dž. K. Rolins nije ostala ravnodušna ni posle nastupa predstavnika Hrvatske, sastava "Let 3" koji je izveo pesmu "Mama ŠČ!".

- Retko ostajem bez teksta - napisala je ona komentarišući hrvatske predstavnike.

Mnogi su ovu objavu komentarisali navodeći da su u potpunosti zbunjeni i da su takođe ostali bez teksta ali u lošem kontekstu. 

 

 

 

Ostavite komentar