Showbizz > Celebrity

Ko je partner LOREEN? Njegov otac poklonio joj je OGROMNO IMANJE, pevačica CEPA DRVA i vozi traktor

Loreen je nakon proglašenja pobednika izgrlila svoj tim u grin rumu, a među njima bio je njen dečko Čarli Ljung

Autor: K1 info/Glossy

14/05/2023 > 21:19

podeli vest:

Ko je partner LOREEN? Njegov otac poklonio joj je OGROMNO IMANJE, pevačica CEPA DRVA i vozi traktor
Foto: Tanjug/AP


Švedska pevačica Loreen trijumfovala je na Evroviziji sa pesmom "Tattoo", a ovo je njena druga pobeda na najvećem svetskom muzičkom takmičenju. Prvi put pobedu je odnela 2012. godine sa numerom "Euphoria".

Loreen je nakon proglašenja pobednika izgrlila svoj tim u grin rumu, a među onima koji su doputovali iz Švedske da joj budu podrška bio je njen partner Čarli Ljung.

Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

 

Jedna od najpoznatijih evropskih pevačica nikada nije volela da priča o svom privatnom životu, a poznato je da je ranije bila u vezi sa pobednikom švedskog izdanja muzičkog takmičenja "Idol" Danijelom Lindstromom, s kojim je živela u Sodermalmu i koji joj je posvetio jedan muzički album.

Kada su raskinuli, Loren se 2017. deklarisala kao biseksualka, a potom 2021. priznala da ima partnera.

Čarli Ljung i Loren zajedno su nekoliko godina – pisao je tada True News.

Švedska pevačica je o ovoj romansi progovorila 2021, a Ljung ju je često fotografisao na festivalima i koncertima. Par već neko vreme živi zajedno u kući u Stokholmu, ali nije poznato da li imaju decu. 

Loren je vrlo tajnovita kada je u pitanju njen privatan život, ali je sa Čarlijem viđena više puta u javnosti. Sudeći po švedskim medijima, evrovizijska pobednica planira da u budućnosti živi daleko od grada, a u jednom intervjuu za Elle pričala je da sa svojim dečkom povremeno živi i na Gotlandu, švedskom ostrvu u Baltiku.

Želimo da ljudi mogu da dođu i dobiju utočište. Zaista uživam u selu, ova žena cepa drva, puni peć i vozi traktor noseći Bottega cipele i Prada naočare – rekla je Loreen.

Kako je svojevremeno pisao Expressen, pevačica je na severnom Gotlandu dobila imanje vredno više od četiri miliona kruna, kao poklon od Ljungovog oca.

Inače, roditelji njenog izabranika su vrlo imućni, a na Gotlandu imaju ogromno parče zemlje na kom se nalaze hotel, restoran i marina. Porodica već neko vreme planira da Čarli i Loreen preuzmu brigu o ovom poslu.

Kako pišu švedski mediji, polovina ovog imanja poklonjena je upravo Loreen. 

 

Ostavite komentar