Showbizz > Celebrity

Milica MILŠA slavi 55. ROĐENDAN: Žarko joj uputio dirljivu ČESTITKU, a tek da vidite poklon

Volim te zauvek, odgovorila je glumica svom suprugu

Izvor: K1info

21/05/2023 > 20:41

podeli vest:

Milica MILŠA slavi 55. ROĐENDAN: Žarko joj uputio dirljivu ČESTITKU, a tek da vidite poklon
Foto: PrintscreenInstagram/Milica Milša


Glumica Milica Milša danas je napunila 55 godina, a njen suprug Žarko Jokanović čestitao joj je rođendan na Instagramu.

- Srećan rođendan, princezo. Ne postoji niko ko svojom dobrotom zaslužuje veću sreću od tebe, Emčiću moj najdivniji. Nek ti sve u životu bude bajkovito i lepo - kao što si ti moja bajka i moja lepota.  Budi i dalje moj svet i moja najveća radost, a ja ću te voleti beskrajno, nežno i zauvek... Tvoj Ž-  napisao je Žarko u opisu fotografije Milice Milše iz mladosti. 

- Volim te zauvek- odgovorila je glumica svom suprugu. 

Milica Milša se pohvalila svojim pratiocima korpom cveća i rođendanskih balona koje je dobila na poklon od svog voljenog muškarca, a osmeh nije skidala sa lica. 

Ispod fotografije glumice koja pozira na terasi svog luksuznog penthausa u elitnom delu Beograda, a čestitke i lepe želje se samo nižu. 

Čestitka koju je glumici uputio suprug raznežila je sve žene, a izjavljujući Milici ljubav, njen suprug nije štedeo lepe reči. "Srećan rođendan, princezo", napisao je Žarko na svom profilu. "Ne postoji niko ko svojom dobrotom zaslužuje veću sreću od tebe, Emčiću moj najdivniji. Nek ti sve u životu bude bajkovito i lepo - kao što si ti moja bajka i moja lepota. Budi i dalje moj svet i moja najveća radost, a ja ću te voleti beskrajno, nežno i zauvek... Tvoj Ž", dodao je Žarko uz sliku Milice iz mladosti. Glumica je očarana pažnjom supruga, odmah odgovorila ljubavnom izjavom, a na svom Instagramu je objavila sliku divne korpe cveća i rođendanskih balona koje je dobila na poklon. I fanovi su oduševljeni ljubavlju scenariste i glumice. "Kakve reči ste napisali za Milicu, svaka Vam čast Žarko. Vaša i Miličina ljubav je posebna", dodaje jedna obožavateljka. "Da li ovo stvarno postoji?", pita druga dama. Njih dvoje uskoro slave 24. godišnjicu venčanja, a Milica ume da kaže: "Treba imati jednog Žarka da bi brak opstao, ja nikad nisam kod kuće." Još Miličinih slika pogledajte u galeriji.

Ostavite komentar