Showbizz > Celebrity

HIT SNIMAK Bekama kako se ŠMINKA nasmejao sve: Ovako bivši fudbaler imitira Viktoriju

- Ako pitate Viktoriju ovo je najbolje osvetljenje na kojem snimate ovakve stvari - rekao je bivši fudbaler u snimku

Autor: K1 info/Blic žena

24/05/2023 > 21:31

podeli vest:

HIT SNIMAK Bekama kako se ŠMINKA nasmejao sve: Ovako bivši fudbaler imitira Viktoriju
Foto: Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth


Bivši engleski fudbaler Dejvid Bekam (48) i modna dizajnerka Viktorija su u braku 24 godine i roditelji su troje dece - Bruklina, Romea i Kruza. 

S obzirom na to da se Vitkorija uvek trudi da prikaže svoju porodicu u najboljem svetlu i kao neuzmernu podršku svakom njenom poslovnom projektu, često na društvenim mrežama deli i zanimljive trenutke iz njihovog života, pa je poslednjim snimkom na TikToku nasmejala sve svoje pratioce.

Najpre je ona pokazala kako izgleda njeno svakodnevno šminkanje i dnevna rutina za lice, a potom ju je Dejvid imitirao i sličnim pokretima četkicom za šminku pokazao kako izgleda njegova rutina.

- Ako pitate Viktoriju ovo je najbolje osvetljenje na kojem snimate ovakve stvari - rekao je Bekam u satiričnom snimku i nastavio:

- Dakle, stavim malo ovoga, ali moja žena mi kaže da je ovo najbolje mesto u kući i svetlo za snimanje ovakvih stvari. Slažem se, ali nemam pojma šta sad radim. Volim da hidriram kožu i da vodim računa o njoj. Naravno, najbolji način da vodite računa o svojoj koži je da koristite proizvode Viktorije Bekam. Blendajte lice kao Bekamovi - rekao je Dejvid.

Video je nasmejao pratioce, te brzo prikupio veliki broj pregleda i komentara.

Inače, Viktorija Bekam već neko vreme promoviše svoju novu kozmetičku liniju. Pre lansiranja brenda izjavila je da sa 49 godina konačno prihvata svoj izgled, ali da nikad nije stala pored svog supruga, a da nije sredila obrve.

- Nemam problema sa starenjem. Takva sam, kakva sam. Uradiću najbolje što mogu od ovoga što imam. Osećam se privatno i poslovno vrlo ostvareno. Ne bih volela da ponovo ima 25 godina. Bila sam devojka koja je stalno gledala u ogledalo i razmišljala o tome šta na meni ne valja. Istina je da je sve bilo u redu. Mora dosta vremena da prođe da shvatite da što imate je zapravo odlično. Sa godinama dolazi samopouzdanje - rekla je Viktorija.

 

 

 

Ostavite komentar