Showbizz > Celebrity

Kad SRPKINJA u Kanu ZASIJA: Maja MANDŽUKA u odelu pokazala šta je ELEGANCIJA

Ove fotografije izazvale su veliko oduševljenje među njenim pratiocima, a komplimenati na račun sofisticiranog izgleda se nižu

Izvor: K1info

25/05/2023 > 20:31

podeli vest:

Kad SRPKINJA u Kanu ZASIJA: Maja MANDŽUKA u odelu pokazala šta je ELEGANCIJA
Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Najglamurozniji filmski festival koji se održava u Kanu okupio je do sada brojne poznate ličnosti koje su prodefilovale crvenim tepihom u raskošnim kreacijama. Među svetskim džet - setom našla se i jedna poznata Srpkinja.

Naša glumica i producentkinja Maja Mandžuka koja je 12 godina živela u Americi trenutno boravi u Kanu, a da je svojim izgledom ostavila sve bez daha pokazuju i fotografije koje je podelila na Instagramu.  

Zvezda filmova "Munje" i "Munje Opet" pozirala je ispred objektiva u najpoznatijem bulevaru "La Croissete" odevena u kapućino oversize odelo, a elegantno izdanje upotpunila je glomaznom ogrlicom. Kosu je vezala, ali napred ostavila pramenove da slobodno padaju.

Svi su primetili prepoznatljiv osmeh naše glumice koji je na ovoj fotografiji došao do izražaja. Pored ove slike Maja je podelila i momenat iz restorana sa predivnim pogledom na prelepu Azurnu obalu. 

Ove fotografije izazvale su veliko oduševljenje među njenim pratiocima, a komplimenati na račun prefinjenog izgleda samo se nižu. 

Voditeljka Marija Kilibarda je napisala: "Šou šou stajliš", dok je jedan korisnik ove društvene mreže ostavio komentar "Dolce & Gabbana, i njega ćemo da hapsimo" čuvenu repliku i improvizaciju Nebojše Glogovca iz Munja.

Ostavite komentar