Showbizz > Celebrity

Majli Sajrus ZAZIRE OD NASTUPA u velikim dvoranama, novu ploču predstaviće u INTIMNIJIM PROSTORIMA

Pevačiva je na Bangerz turneji 2015. poslednji put nastupala u dvoranama kao što su O2 Arena u Londonu i Barclays Center u Njujorku

Izvor: K1info

27/05/2023 > 18:29

podeli vest:

Majli Sajrus ZAZIRE OD NASTUPA u velikim dvoranama, novu ploču predstaviće u INTIMNIJIM PROSTORIMA
Foto: Youtube PrintScreen/Miley Cyrus


Majli Sajrus je poznata po svojim živim nastupima, ali čini se da fanovi više neće moći da vide pop zvezdu u arenama.

U nedavnom intervjuu za britanski Vogue, izjavila je da joj je zbog nastupa u velikim prostorima neprijatno i da bi radije nastupala u manjim, intimnijim ambijentima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

- To traje već duže vreme - rekla je Sajrus.

- Nakon poslednje velike turneje koju sam radila (2014 godine), sve više sam postavljala sebi to pitanje – da li želim da živim svoj život ispunjavajući tuđe želje ili pak svoje? I shvatila sam da ne mogu. Ne u smislu mogućnosti da to izvedem, već u smislu da li to zaista želim.

- Pevanje za stotine hiljada ljudi nije ono što volim da radim - nastavila je ona.

- Ne postoji povezanost između publike i mene. Nema ni sigurnosti u tome. Takođe nije prirodno. Jer kad nastupaš ispred 100.000 ljudi, ti si u stvari izolovan i sam.

Poslednji nastup u areni bio je na turneji Bangerz 2015. Ista je imala 78 koncerata i Sajrus je nastupala u prostorima kao što su O2 Arena u Londonu i Barclays Center u Njujorku.

Fanovi su se ponadali da Majli možda planira novu turneju po dvoranama kako bi podržala svoj osmi studijski album "Endless Summer Vacation", objavljen u martu. Ovo se čini malo verovatnim obzirom na njene poslednje izjave, iako će verovatno ići na turneju po manjim prostorima kao što je Radio City Music Hall u Njujorku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Na albumu "Endless Summer Vacation" našao se i mega uspešni singl "Flowers", koji je postavio rekord na Spotify sa milijardu strimova za 112 dana.

Ostavite komentar