Showbizz > Celebrity

Princeza ŠARLIN više nije plavuša: Pojavila se u javnosti, a promena je DRASTIČNA

Ona je u septembru 2021. godine imala težak napad, zbog čega se lečila četiri meseca u psihijatrijskoj bolnici u Švajcarskoj

Izvor: K1info

29/05/2023 > 18:31

podeli vest:

Princeza ŠARLIN više nije plavuša: Pojavila se u javnosti, a promena je DRASTIČNA
Foto: Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino


Princeza Šarlin od Monaka (45) prisustvovala je u nedelju trci Formule 1 zajedno sa ostalim članovima kraljevske porodice. 

Nekadašnja plivačica je ovom prilikom pokazala novi imidž. 

Šarilin je bila poznata kao platinasta plavuša, ali poslednjih meseci isprobavala je i druge nijanse, pa je "furala" i smeđu kosu sa dominantnim pramenovima. Međutim, sada se odlučila na drastičnu promenu. Izabrala je dosta tamniju nijansu koja ima blagi crvenkasti odsjaj. Ostala je jedino verna veoma kratkoj frizuri.

Foto: Tanjug/(AP Photo/Luca Bruno

 

Princeza na fotografija sa suprugom princom Albertom deluje još tužnije nego obično, pogled joj je zamišljen. Ponela je jednostavnu haljinu zatvorenu oko vrata, koja je naglasila njenu plivačku figuru širokih ramena. Svi se slažu da je kreacija vrlo elegantna, mada čudi da je odabrala tako dugačak model.

Bled ten je naglašeniji nego obično, ali deluje da se Šarlin oporavila bar u zdravstvenom smislu.

Da podsetimo, najtužnija princeza je u septembru 2021. godine imala težak napad, zbog čega se lečila četiri meseca u psihijatrijskoj bolnici u Švajcarskoj. Dugo je bolovala, bila prinuđena da jede samo tečnu hranu i od toga se bila "prepolovila". U martu 2022. godine vratila se kući u Monako nakon lečenja i nakon toga nije viđena u javnosti. 

Ostavite komentar