Showbizz > Celebrity

VERILA se Tamara Kalinić: Ko je MOĆNI Italijan koji je osvojio srce naše influenserke?

Zajedno su od 2020. godine i on joj je velika podrška i oslonac

Izvor: K1info/telegraf.rs

03/06/2023 > 17:10

podeli vest:

VERILA se Tamara Kalinić: Ko je MOĆNI Italijan koji je osvojio srce naše influenserke?
Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Najpoznatiju srpsku influenserku Tamaru Kalinić verio je dečko, Italijan Filipo Testa, u jednom od najluksuznijih hotela u Italiji.

Tamara je fotografije romantičnih trenutaka podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Naime, zgodni Italijan priredio je bajkovito iznenađenje Tamari tokom romantične večere. Uživanje u hrani sa najlepšim pogledom na more, cveće, sveće i romantika je nešto što je ona očekivala, ali ne i prsten koji je za nju bio iznenađenje ako je sudeći po snimku koji je objavila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

- Ovo je najlepši dan u mom životu, hiljadu puta da, zauvek sa tobom - napisala je u opisu Tamara.

Dugo se nagađalo o tome ko je dečko Tamare Kalinić. Oko tajanstvenog izabranika influenserke ispredale su se razne priče, jer ga  nikad nije pokazala na svojim fotografijama. Međutim i to se promenilo.

Filipo je uticajan menadžer velikih modnih brendova, poput “Off-White” i “Balmain”.

Kako je više puta u intervjuima govorila u njemu je pronašla iskrenu i lojalnu ljubav, kao i da je pravi džentlmen – vredan, pristojan, zabavan i uvek pažljiv prema njoj.

On joj je velika podrška, a kako je i sama istakla, upravo on je bio uz nju u nekim najtežim trenucima, poput pljačke u kojoj je ostala bez vrednih torbi i tašni, kao i nakita. 

Podsetimo, Tamara i Filipo zajedno su od 2020. godine, a zbog njega se i preselila u Francusku. Ipak, nakon pljačke, vratila se nazad u Veliku Britaniju, a potom su život nastavili i u Italiji.

Ostavite komentar