Showbizz > Celebrity

BIZARAN režim ISHRANE Gvinet Paltrou: Glumica RAZBESNELA sve, dijeta zvuči kao priprema za KOLONOSKOPIJU

Holivudska zvezda se gostujući u podkastu Vila Kola dotakla raznih tema, ali ono što je rekla o velnesu i detoksu izazvalo burne reakcije

Autor: K1 info/Blic žena

13/06/2023 > 16:43

podeli vest:

BIZARAN režim ISHRANE Gvinet Paltrou: Glumica RAZBESNELA sve, dijeta zvuči kao priprema za KOLONOSKOPIJU
Foto: Tanjug/Evan Agostini/Invision/AP, File


Kada neka poznata ličnost otkrije režim ishrane koji je zaslužan za vitku liniju, ta dijeta postane brzo popularna. Međutim, neke uvezde imaju i bizarne navike koje izazovu bes kod ljudi.   

Gvinet Paltrou je nedavno razljutila korisnike internta nakon što je otkrila da se njena ishrana sastoji samo od supe od kostiju i povrća.

Naime, ona se gostujući u podkastu Vila Kola dotakla raznih tema, ali stavovi vezani za ishranu izazvali su najviše reakcija.

@dearmedia #gwynethpaltrow shares her daily wellness routine on The Art Of Being Well, listen now 🎧 #wellnessroutine #healthandwellness #healthylifestyle #routines #goop #podcastclips ♬ Aesthetic - Tollan Kim

- Večeramo rano. Postim sa prekidima. Obično pojedem nešto oko 12, a ujutro konzumiram samo ono što neće da mi poveća nivo šećera u krvi, pa samo popijem kafu. Ali jako volim supu za ručak. Većinu dana ručam supu od kostiju. Onda pokušam da se jedan sat krećem, pa prošetam, vežbam pilates ili uz vežbam sa svojom Trejsi Anderson. Onda radim suvo četkanje i idem u infracrvenu saunu 30 minuta. Za večeru jedem prema Paleo dijeti - dakle puno povrća. Zaista mi je važno da podržim svoj detoks - istakla je glumica. 

Mnogi su nakon njenih reči počeli da propituju njenu definiciju velnesa.

"Ovo mi zvuči suprotno od velnesa", "Od čega se detoksira?", "To nije velnes. To je izgladnjivanje", "Zvuči kao priprema za kolonoskopiju", samo su neki od komentara korisnika. ispod snimka na Tik Toku.

Ostavite komentar