Showbizz > Celebrity

Ćerka Brusa Vilisa koji boluje od demencije RASPLAKALA sve objavom: Fotka glumca sa UNUKOM

Slavni glumac ima tri ćerke iz braka sa Demi Mur - Talulu, Skaut i Rumer i dve ćerke sa sadašnjom suprugom Emom - Mejbel i Evelin

Izvor: K1info

20/06/2023 > 16:52

podeli vest:

Ćerka Brusa Vilisa koji boluje od demencije RASPLAKALA sve objavom: Fotka glumca sa UNUKOM
Foto: Tanjug/Charles Sykes/Invision/AP, File


Ćerka proslavljenog holivudskog glumca Brusa Vilisa (68) , Rumer Vilis podelila je na Instagramu dirljivu fotografiju na kojoj se može videti kako je provela Dan očeva u njegovom društvu, kao i glumčevu fotografiju s nedavno rođenom unukom Luetom. 

- Videti kako moj otac danas drži moju ćerku nešto je što ću ceniti do kraja života. Njegova slatkoća i ljubav prema njoj bile su tako čiste i lepe. Tata, tako sam srećna što te imam, a i Lu. Hvala ti što si najsmešniji, najljubazniji, najkul tata kakvog devojka može poželeti. Najbolji tata - napisala je u opisu koji je raznežio pratioce. 

Način na koji gleda tvog tatu je neprocenjiv", "Predivna porodica", "Šaljem vam ljubav", "Koliko emocija", "Plačem evo", "Ovo je preslatko", "Koliko ljubavi", "Volimo vas", samo su neki od komentara. 

Slavni glumac koji boluje od frontotemporalne demencije, u naručju drži malenu devojčicu, dok su se ostali članovi porodice okupili oko njega u čast Dan očeva.

Brusova ćerka Talula nedavno je progovorila o dijagnozi svog oca i priznala koliko se teško nosila s tim u početku. Ispričala je da je kod njega primetila neku vrstu nejasnog nereagovanja, za koju su članovi porodice pretpostavili da je posledica gubitka sluha. Objasnila je kako su mislili da su godine i godine koje je Brus proveo na setu oštetile njegov sluh.

Kad se Brusovo stanje pogoršalo, Talula je priimila to k srcu, misleći da je on jednostavno nastavio dalje sa svojom novom porodicom, novom ženom Emom i njihovim ćerkama, te da za nju više ne mari.

- Kasnije se to neodgovaranje proširilo, a ponekad sam to shvatala lično. Dobio je dve ćerke s mojom pomajkom Emom Heming Vilis i mislila sam da je izgubio interesovanje za mene - napisala je u emotivnom eseju za Vogue.

Da podsetimo, Brus Vilis ima tri ćerke s bivšom suprugom, Demi Mur - Talulu, Skaut i Rumer i dve ćerke sa sadašnjom suprugom Emom - Mejbel i Evelin.

Ostavite komentar