Showbizz > Celebrity

BOJANA iz Srbije je OSVOJILA HOLIVUDSKOG zavodnika: Sreli se na koncertu, a danas imaju DVOJE dece

Na ludi kamen stali su 2009. godine i danas su ponosni roditelji dvoje dece

Izvor: K1info

21/06/2023 > 15:37

podeli vest:

BOJANA iz Srbije je OSVOJILA HOLIVUDSKOG zavodnika: Sreli se na koncertu, a danas imaju DVOJE dece
Foto: PrintscreenInstagram/michaelmweatherly68


Američki glumac Majkl Vederli (54) dugi niz godina je u skladnom braku sa doktorkom iz Srbije Bojanom (43). 

Majkl je bio zvezda hit serija "Navy CIS" i "Crnog anđela" i nekada jedan od najboljih frajera Holivuda sa lepim licem i plavim očima, i nije bilo žene koja nije maštala o njemu. A u to vreme bio je u vezi i sa prelepom glumicom Džesikom Albom.

Ipak, njegovo srce osvojila je lepa Srpkinja Bojana. Bojana, koja se ranije prezivala Janković, rodila se u Srbiji, gde je odrasla u skromnoj porodici. Dobila je stipendiju za studije medicine u Kanadi, gde je počela da gradi svoju karijeru. Sudbonosni susret doktorke i glumca dogodio se na Stingovom koncertu u Vankuveru 2007. Bojana je tada bila u društvu drugarica. 

Prišlo im je par momaka koji su bili navalentni, i nudili su piće, a nisu prihvatali "ne" kao odgovor. Tada je prišao Majkl i pravio se da je poznaje, rekavši: 

 - Draga, žao mi je što kasnim. Morao sam da završim neke poslove. Zatim se okrenuo mladićima, mahnuo im i rekao: „Ja sam Majkl, drago mi je. Želite li da nam se pridružite? - otkrila je Bojana svojevremeno za Politiku i objasnila da se kasnije vratio kod njih, tada su razgovarali i upoznali se.

Malo su porazgovarali, ali Bojana je onda rekla sebi:

- Moja praktična priroda mi nije dopuštala da razmišljam o romantičnoj budućnosti, jer šta ja, student medicine iz Srbije u Kanadi, imam zajedničko s američkim glumcem u Holivudu.

Budući da nemam naviku da gledam televiziju, nisam imala pojma da je on glumac dok mi nije rekao. Međutim, moja praktična priroda nije mi dozvolila da razmišljam o nekoj romantičnoj budućnosti, jer šta ja studentkinja medicine iz Srbije u Kanadi imam zajedničko s američkim glumcem u Holivudu - rekla je tada.

Bojana je tada bila u Kanadi, a on u Los Anđelesu iako su mnogi prognozirali kraj veze, oni su stali na ludi kamen 2009. godine. Danas su ponosni roditelji dvoje dece.

Pričalo se i da je Bojana glumcu bila jaka podrška dok se borio sa zavisnošću od droge, što je dovelo do toga da se on oporavi. Bojana aktivno učestvuje u humanitarnom radu i podržava brojne dobrotvorne organizacije.

Ostavite komentar