Showbizz > Celebrity

Otkriven POL BEBE Lindzi Lohan: Glumica će se PORODITI U DUBAIJU, gde trenutno živi

Glumica i njen suprug izgovorili su sudbonosno "da" 2022. godine, a vest o venčanju objavili su 2. jula na njen rođendan

Izvor: K1info

27/06/2023 > 19:16

podeli vest:

Otkriven POL BEBE Lindzi Lohan: Glumica će se PORODITI U DUBAIJU, gde trenutno živi
Foto: Youtube PrintScreen/Vogue


Američka glumica Lindzi Lohan (36) je u martu objavila da je u drugom stanju i da čeka dete sa suprugom Bajderom Šamasom, a sada je otkriveno da čeka dečaka i da će se poroditi u Dubaiju gde i živi poslednjih sedam godina.

Prema pisanju TMZ, porođaj glumice će se destiti veoma brzo, a uz nju će biti njena majka Dina, dok neki od glumičinih sestara i braće biće u inostranstvu u vreme kada se očekuje rođenje bebe.

Nakon vesti o trudnoći Lindzi Lohan je u aprilu otkrila da je neko vreme provela sa majkom i ostalim članovima porodice, što se nije dešavalo godinama, koliko je poznato javnosti.

TMZ je kontaktirao predstavnike poznatog para, ali komentara nije bilo.

- Jako smo uzbuđeni zbog dolaska novog člana porodice i veselimo se narednom poglavlju naših života - rekla je glumica u martu za TMZ.

Da podsetimo, Lindzi Lohan i Bajder Šamas izgovorili su sudbonosno "da" 2022. godine, a vest o venčanju objavili su 2. jula na njen rođendan. Oni su ušli u vezu neposredno pre pandemije korona virusa, a glumica je krajem 2021.otkrila da su se verili.

 

Ostavite komentar