Showbizz > Celebrity

Ivan ZABLAĆANSKI postaje OTAC: TRUDNA Jelena Puzić

Glumac i glumica upoznali su se 2019. godine tokom zajedničkog rada na seriji "Crveni mesec"

Izvor: K1info

27/06/2023 > 11:07

podeli vest:

Ivan ZABLAĆANSKI postaje OTAC: TRUDNA Jelena Puzić
Foto: M.M./ATAImages


Glumački par Ivan Zablaćanski i Jelena Puzić čekaju bebu, a srećnu vest objavila je njihova koleginica Matea Milosavljević koja je objavila fotografiju glumice sa trudničkim stomakom.

Fotografija je nastala na jednom slavlju, a Matea je u opisu napisala: "Mamasita". Trudna glumica je zatim podelila fotografiju na svoj Instagram. 

Foto: PrintscreenInstagram/Matea Milosavljević

 

Sin proslavljenog glumca Milenka Zablaćanskog i njegova supruga venčali su se u avgustu 2022. godine u Beogradu u prisustvu najbližih ljudi. Na svadbi je bio veliki broj njihovih kolega, među kojima su Ivana Dudić, Ljubinka Klarić, Stevan Piale sa suprugom, Matea Milosavljević i drugi.

Ivan i Jelena su se upoznali 2019. godine tokom zajedničkog rada na seriji "Crveni mesec". Tom prilikom su istakli da su jedno drugom velika podrška u poslu.

- Više smo se susretali tokom pauza nego u kadru. Uglavnom smo probali tekst za naše scene. Ma najbolje glumim pred Jelenom - rekao je Ivan za Informer nakon što je završeno snimanje serije, a Jelena je tada dodala:

"- Crveni mesec' je ubedljivo najduži projekat na kome sam radila. Srećna sam što mi je Ivan i momak i kolega jer sjajno funkcionišemo i privatno i poslovno. Stalno pričamo o glumi, možda i previše.

Njih dvoje su potom zajedno snimali još jedan projekat - seriju "Kolo sreće".

 

 

Ostavite komentar