Showbizz > Celebrity

Ima ELIKSIR MLADOSTI, 100% - da li možete da verujete da VERA VANG puni 74?

Modna kreatorka poznata po svojim modernim i raskošnim venčanicama od svog brenda je stvorila pravu modnu imperiju širom sveta

Izvor: K1info

27/06/2023 > 17:21

podeli vest:

Ima ELIKSIR MLADOSTI, 100%  - da li možete da verujete da VERA VANG puni 74?
Foto: Tanjug/Photo by CJ Rivera/Invision/AP


Američka modna dizajnerka Vera Vang koja važi za jednu od najuticajnijih dama u modnom svetu, danas slavi 74.rođendan.

Romantična kraljiva venčanja kako je mnogi zovu, poznata je po svojim modernim i raskošnim venčanicama, a od svog brenda je stvorila pravu modnu imperiju širom sveta. Njene kreacije nosile su brojne poznata dame poput, Dženifer Lopez, Ivanke Tramp, Maraje Keri, Šeron Stoun, Dženifer Garner, Uma Turman, Viktorija Bekam, Mišel Obama..

Vera dugi niz godina fascinira svet i svojim mladolikim izgledom, zbog čega se mnogi pitaju kako uspeva da izgleda upola mlađe. 

Vera Vang je jednom za medije otkrila da je ključ u kvalitetnom snu, izbegavanju sunca i koktelima s votkom.

- Potrebno mi je 7 do 8 sati sna, a ako imam sreće i vikend je, onda spavam po 10 sati - rekla je jednom prilikom. 

Ishrana je drugi ključan faktor, koji ima svoj udeo u sjajnom izgledu dizajnerke.

Za doručak obično bira jogurt sa svežim voćem ili jajima s pilećom kobasicom. Nedeljom voli da pojede dimljenog lososa na integralnom hlebu sa prelivom od limuna. Tvrdi da ručak nikada ne preskače, te svakog dana jede u 12:30h.

- Volim sašimi sa integralnim pirinčem i povrćem, brokoli pripremljen na pari sa piletinom i pirinčem, kao i salatu od artičoka.

Istakla je i da strogo pazi da ne večera posle 19:30 h, te da tokom radne nedelje odlazi u restoran, dok vikendom sprema kinesku hranu kod kuće, gde joj neretko društvo prave prijatelji.

 

 

Ostavite komentar