Showbizz > Celebrity

NA PUTU do istorije: TEJLOR Svift za JEDNO veče zaradi 13 MILIONA dolara

Za gledanje američke pevačice uživo obožavaoci treba da plate 134 dolara više nego pre samo pet godina, dodaje američka agencija

Autor: K1 info/24 sata.hr

02/07/2023 > 20:16

podeli vest:

NA PUTU do istorije: TEJLOR Svift za JEDNO veče zaradi 13 MILIONA dolara
Foto: Tanjug/AP


Američka pevačica Tejlor Svift (33) od prodaje karata za koncerte u sklopu turneje zaradi više od 13 miliiona dolara za noć i na putu je da ostvari najveću zaradu od koncerata u istoriji muzike, objavio je Bloomberg.

Očekuje se da bi uskoro mogla da zaradi više od milijardu dolara, što ni jedan umetnik nije dostigao. Prema muzičkom časopisu Pollstar, tokom 22 dana turneje zaradila je 300 miliona dolara.

Planirano je 50 nastupa u Americi, a zatim se šesta koncertna turneja kantautorke nastavlja u inostranstvu. Procenjuje se da bi ukupna zarada od turneje mogla premašiti 1,3 milijardu dolara.

Ulaznica za nastup Tejlor Svift košta 254 dolara. Pre samo pet godina, jedina dva izvođača čije su ulaznice koštale više od 200 dolara bile su Britni Spirs i Selin Dion.

Za gledanje Tejlor Svift uživo obožavaoci treba da plate 134 dolara više nego pre samo pet godina, dodaje američka agencija. 

Ostavite komentar