Showbizz > Celebrity

Frka u Las Vegasu: Obezbeđenje NBA zvezde NAPALO BRITNI SPIRS i oborilo je na zemlju

Britni se oglasila posle incidenta na društvenim mrežama - Traumatska iskustva nisu nova za mene i imala sam ih dosta do sada

Izvor: K1info

07/07/2023 > 11:17

podeli vest:

Frka u Las Vegasu: Obezbeđenje NBA zvezde NAPALO BRITNI SPIRS i oborilo je na zemlju
Foto: Tanjug/AP Photos by Chris Pizzello, left, and Eric Gay, File


Pevačica Britni Spirs napadnuta je u Las Vegasu u sredu kada ju je član bezbednosnog tima NBA zvezde, Viktora Vembanjame, udario u lice i oborilo na zemlju. 

Časopisu Rolling Stone potvrđeno je od strane vlasti Las Vegasa da se incident dogodio, a izdato je i saopštenje od strane Kancelarije za javno informisanje Las Vegasa u četvrtak.

- Dana 5. jula 2023, oko 23 sata, službenici LVMPD-a odgovorili su na poziv na imanje u bloku 3700 Las Vegas Bulevara u vezi sa istragom o bateriji. Incident je dokumentovan u policijskom izveštaju, a nije bilo hapšenja ili optužnica - stoji u saopštenju.

Incident se dogodio ispred restorana Catch u hotelu Aria oko 20:30, gde su obožavaoci jurili Britni Spirs i francuskog košarkaša. Ona je primetila Vembanjamu dok je išla do ulaza u restoran, te mu je prišla u pokušaju da se fotografiše sa njim. Nakon što je potapšala NBA zvezdu po ramenu, njegovo obezbeđenje joj je zavrnulo ruku, te ja ona završila na zemlji.

Britni Spirs se oglasila nakon incidenta na društvenim mrežama. 

- Traumatska iskustva nisu nova za mene i imala sam ih dosta do sada. Nisam bila spremna za ono što mi se sinoć dogodilo. Prepoznala sam sportistu u holu hotela dok sam išla na večeru. Kasnije sam otišla u restoran u drugom hotelu i ponovo ga videla. Odlučila sam da mu priđem i da mu čestitam na uspehu. Bilo je jako glasno, pa sam ga kucnula po ramenu da privučem njegovu pažnju. Znam za izjavu u kojoj pominje da sam ga 'uhvatila za njega', ali sam ga jednostavno tapkala po ramenu. Njegovo obezbeđenje me je tada uradilo u lice ne osvrćući se, pred gomilom. Umalo da me obori i skine mi naočare sa lica. Stalno me obleću ljudi. Moj tim obezbeđenja nikada nije udario nijednog od njih - napisala je i dodala: 

 - Ovu priču je veoma neprijatno podelili sa svetom, ali je već tu. Ipak, mislim da je važno da podelimo ovu priču i da apelujemo na ljude u očima javnosti da daju primer da se prema ljudima odnose sa poštovanjem. Previše se dešava fizičko nasilje u ovom svetu. Često iza zatvorenih vrata. Stojim uz sve žrtve i srce mi je za sve vas!!! Još nisam dobila javno izvinjenje od igrača, njegovog obezbeđenja ili njihove organizacije. Nadam se da ću dobiti... Cenim ogromnu količinu ljubavi i podrške koju dobijam u ovom trenutku. Hvala policijskoj upravi Las Vegasa i detektiva na podršci. Takođe bih veoma i cenila da se nisu smejali u tom trenutku. Gledajući njega kako se smeje na zao način i u toj situaciji gde sam ja visoka 1.61, a on je visok 2.25.

Viktor (19) je prokomentarisao incident rekavši da ga je Britni "zgrabila od pozadi".

- Ta osoba me je zvala: 'Gospodine, gospodine' i ta osoba me zgrabila s leđa - rekao je Vembanjama i dodao:

- Nisam video šta se desilo jer sam išao pravo i nisam stao. Ta osoba me je zgrabila otpozadi. Znam samo da ju je obezbeđenje odgurnulo. Ne znam sa kolikom silom. Nisam stao da pogledam da bih mogao da uđem i uživam u lepoj večeri - rekao je on, čime je razbesneo javnost. 

Ostavite komentar