Showbizz > Celebrity

Megan Foks pozirala u OSKUDNOM BIKINIJU: Oprečni komentari pljušte - SRAMOTA me je

Fotografije su prikupile preko 3 miliona lajkova i pregršt različitih komentara, ali se jedan posebno izdvojio

Autor: K1 info/Blic žena

16/07/2023 > 19:44

podeli vest:

Megan Foks pozirala u OSKUDNOM BIKINIJU: Oprečni komentari pljušte - SRAMOTA me je
Foto: Shutterstock


Američka glumica Megan Foks važi za jednu od najatraktivnijih žena Holivuda, a dok je godinama skrivala svoje čari i retko se fotografisala u provokativnim izdanjima, otkako je uplovila u vezu sa reperom Mašin Gan Kelijem, njen stav se znatno promenio.

Ona sada rado deli eksplicitne fotografije na društvenim mrežama, a sada je napravila pravu pometnju, pozirajući u oskudnom bikiniju, koji se jedva i nazire. Megan se slikala usred šume, na drvetu za potrebe nove kampanje kupaćih kostima, a tom prilikom  "oživela" je lik Džejn iz Tarzana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Fotografije su prikupile preko 3 miliona lajkova i pregršt različitih komentara, ali se jedan posebno izdvojio.

 "Ako ovako izgleda divlja životinja, rado bih joj dozvolio da mi odere kožu", napisao je njen verenik muzičar Mašan Gan Keli.

Ovo je, inače, njegov prvi javni komentar nakon spekulacija da je njihova veza u krizi. 

Za ove fotografije je definitivno trebalo hrabrosti, jer iako su umetničke, istovremeno su vrlo slobodne i seksi, a izazvale su i oprečne komentare.

Naime, dok su neki glumicu obasipali komplimentima, mnogi smatraju da preteruje.

"Da li je Megan ovo otvorila nalog na OnlyFans platformi?", "Jeftino i vulgarno, definitivno ovo nije za nju", "Izgleda da je očajnički treba pažnja", "Toliko mnogo operacija i nimalo držanja do nekog nivoa", "Ovo je kao prenos iz spavaće sobe", "Prosto me je sramota", "Žalosno za ženu koja ulazi u srednje godine", samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod fotki. 

 

Ostavite komentar