Showbizz > Celebrity

Zavirite u dom NATAŠE Pavlović: Moderna kuhinja, knjige i IGRAČKE na sve strane

Voditeljka je od 2008. u braku sa producentom Predragom Pavlovićem sa kojima ima dva sina

Autor: K1 info/Glossy

17/07/2023 > 15:13

podeli vest:

Zavirite u dom NATAŠE Pavlović: Moderna kuhinja, knjige i IGRAČKE na sve strane
Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Poznata voditeljka Nataša Pavlović godinama je na javnoj sceni u ulozi Praktične žene, ali kada se reflektori ugase, ona je i mama, žena sa mnogo obaveza - majka i domaćica. 

Upravo zbog toga njen dom je utočište, mesto na kojem se oseća najlepše, ali i gde odgaja sinove. Kako bi joj obaveze što lakše pale, Nataša je svoj dom uredila baš onako kako njoj i njenim ukućanima najviše odgovara. 

Prostrana kuća u kojoj živi sa suprugom, producentom Predragom Pavlovićem sa kojim ima dvojicu sinova Jana i Olega sređena je tako da je sve vrlo praktično i jednostavno, a ipak moderno i udobno.

Kuhinja je sva u pastelnim bojama, opremljena brojnim uređajima koji skraćuju postupak pripreme hrane i čine da to bude što jednostavnije, jer je kuvanje nešto što je neizbežno dok su deca mala.


Za razliku od nje sobe u kojima dečaci spavaju su ispunjene brojnim knjigama, igračkama i veselim detaljima. U njoj dečaci provode najviše vremena, a i mama im se često pridruži, kada god joj se za to ukaže prilika.

Spavaća soba je takođe u jednostavnim krem nijansama, a kako ona predstavlja mesto za odmor i opuštanje voditeljka se trudila u njoj nema mnogo stvari, kako bi prostor mogao da diše i bude rasterećen.

Da podsetimo, Nataša Pavlović od 2008. godine bračnu i porodičnu sreću deli sa producentom Predragom Pavlovićem, koji je svih ovih godina vešto izbegavao da se nađe u medijima, uprkos tome što mu je supruga jedna od najpopularnijih voditeljki.

Ostavite komentar