Showbizz > Celebrity

Kejti Holms pokazala RAVAN STOMAK i ne, nije uslikana na PLAŽI

Vežbam četiri puta nedeljno. Raznolikost je ključna, inače mi postane dosadno, rekla je glumica

Autor: K1 info/Blic žena

03/08/2023 > 08:36

podeli vest:

Kejti Holms pokazala RAVAN STOMAK i ne, nije uslikana na PLAŽI
Foto: Tanjug/Photo by Andy Kropa/Invision/AP


Američka glumica Kejti Holms (44), nedavno je uslikana na ulicama Njujorka i tada je svojim izgledom oduševila prolaznike.

Naime, bivša supruga Toma Kruza prošetala je u sportskom grudnjaku i donjoj trenerci u zelenoj boji, a pogled na njen ravan stomak ostavio je prolaznike bez teksta.

Kejti se i izuzetno trudi da održava formu i to joj i te kako polazi za rukom. Na licu nije imala šminke, a autfit je zaokružila zlatnom ogrlicom, efektnim minđušama i velikom kožnom crnom torbom. 

Kejti Holms su gotovo svi otpisali u periodu kada je prolazila pakao od razvoda sa Tomom Kruzom. Retko se pojavljivala u javnosti i potpuno se posvetila njihovoj ćerki.

Ipak, nedavno je mnogima skrenula pažnju na sebe. Napravila je pun pogodak filmom "Alone Together" u kojem igra glavnu ulogu, ali koji je i režirala i producirala.

Znamo da Kejti većinu svog privatnog života pokušava da drži dalje od očiju javnosti, ipak je 2019. godine dala mali uvid u to kako ostaje u tako sjajnoj formi.

- Vežbam četiri puta nedeljno. Raznolikost je ključna, inače mi postane dosadno. Volim spinning, boks i jogu, a ponekad imam i časove plesa - rekla je za Shape.

Iako se oslanja na vežbanje da bi razbistrila um, fizička aktivnost joj je takođe pomogla da se dodatno poveže sa ćerkom Suri Kruz.

Ostavite komentar