Showbizz > Celebrity

RAZVODI se Natali Portman: Šuška se da je MUŽ PREVARIO sa 21 godinu MLAĐOM

Glumica i koreograf upoznali su se na snimanju filma "Black Swan" 2010. za čiju je glavnu žensku ulogu Portmanova nagrađena Oskarom

Izvor: K1info

08/08/2023 > 13:33

podeli vest:

RAZVODI se Natali Portman: Šuška se da je MUŽ PREVARIO sa 21 godinu MLAĐOM
Foto: Tanjug/AP Photo/Francois Duhamel/Netflix


Izrealesko - američka glumica Natali Portman (42) razvodi se od baletana i koreografa Bendžamina Milpejda (46) nakon 11 godina braka, prenosi US Weekly. 

Do kraha braka navodno je došlo zbog ljubavne afere baletana sa 25- godišnjom Francuskinjom klimatskom aktivistkinjom Kamil Etjen.

- Otkako se saznalo za njegovu aferu, radili su na tome da se pomire i spasu brak, ali sada su u nedoumici - rekao je izvor blizak Natali i Bendžaminu za US Weekly.

Izvor tvrdi da su Natali Portman i Bendžamin još prošle godine odlučio da žive odvojeno, ali da i dalje pokušavaju da spasu brak, a krajem maja snimljeni su na koncertu muzičke zvezde Bijonse.

Nisu se rastali i pokušavaju da reše problem. Ben čini sve što može da mu Natali oprosti. On voli nju i njihovu porodicu - rekao je izvor u martu 2023. godine, dodajući da je glumica poznata po tome da čuva svoju privatnost i da joj je sada najvažnije da zaštiti decu.

Page Six piše kako su problemi u braku bili javna tajna na snimanju njenog novog filma "May December", a na promociju filma na Kanskom festivalu došla je bez supruga.

Da podsetimo, Natali i Bendžamin upoznali su se na snimanju filma "Black Swan" 2010. za čiju je glavnu žensku ulogu Portmanova nagrađena Oskarom. Dve godine kasnije, zakleli su se na večnu ljubav na privatnoj ceremoniji u Kaliforniji. Imaju  sina Alefa (12) i ćerku Amaliju (6).  

 

Ostavite komentar