Showbizz > Celebrity

Miljana Gavrilović TRUDNA po TREĆI PUT: Glumica otkrila i pol bebe

Par već ima petogodišnju ćerku Mionu i trogodišnjeg sina Vukadina

Izvor: K1info

13/08/2023 > 08:22

podeli vest:

Miljana Gavrilović TRUDNA po TREĆI PUT: Glumica otkrila i pol bebe
Foto: M.M./ATAImages


Glumica Miljana Gavrilović čeka treće dete sa suprugom Milošem. Srećnu vest da u njihov dom stiže prinova podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu. 

- Dobro jutro svete, stiže ti još jedno dete - napisala je glumica na popularnoj društvenoj mreži. 

Video zapisom otkrila je da u njihov dom stiže još jedna devojčica. Par već ima petogodišnju ćerku Mionu i trogodišnjeg sina Vukadina. 

Odmah su usledile brojne čestitke kako njenih kolega, tako i obožavalaca, a Miljana se svima zahvalila na lepim željama.
"Ma bravo, carice", bila je jedna od mnogobrojnih poruka koje je dobila, a te reči joj je uputila njena koleginica, glumica Dragana Dabović.

"Poludećuuuuuu sad! Čestitam", oduševljeno je čestitala glumica Ivana Dudić.

Miljana je svojevremeno za medije govorila o roditeljstvu i istakla da joj je suprug Miloš velika pomoć i podrška.

- Moram priznati da sam imala dosta sreće sa sinom i ćerkom u njihovom najranijem uzrastu. Lepo su spavali, nisu ih mučili grčevi, nisu plakali dok su im rasli zubići, sve je nekako prošlo bezbolno. Kada je Vukadin malo ojačao, počela sam da razmišljam o povratku na scenu. Miloš je informatičar, i pošto ima stalni posao i fiksno radno vreme, uglavnom je zauzet pre podne, dok ja imam obaveze kasnije. Samim tim odlično se dopunjujemo - ispričala je Miljana za Hello svojevremeno i dodala: 

- Između dece je dve godine razlike, što je dovoljno da mogu da se igraju zajedno. Istina, nekad se slažu kao pas i mačka, ali uglavnom su u ljubavi. (smeh) Miona je divna devojčica, plemenita, razumna, strpljiva, pa ume i da popusti bratu koji je vrlo živahan. Preko dana se zaigraju i po nekoliko sati, što meni ostavlja mogućnost da završim obaveze.

 

 

Ostavite komentar