Showbizz > Celebrity

Koliko KOŠTA da pričaš sa nekim koga NE PODNOSIŠ? Evo koliko su platili Kim Katral da se pojavi kao SAMANTA

Glumica je po sekundi zaradila iznos za koji mnogi rade godinu dana

Izvor: K1info

25/08/2023 > 21:21

podeli vest:

Koliko KOŠTA da pričaš sa nekim koga NE PODNOSIŠ? Evo koliko su platili Kim Katral da se pojavi kao SAMANTA
Foto: Youtube/Printscreen/Hamdan Khan


Seks i grad nije ono što je bio bez Samante, slažu se mnogi. Iako je druga sezona gotovo do samog finala stigla bez omiljenog lika, glumica Kim Katral (66) ipak se u poslednjoj epizodi pojavila u ulozi Samante. 

Samanta se pojavila u tek nešto više od jednog minuta, tačnije 70 sekundi, i to samo dok telefonski razgovara sa Keri (Sara Džesika Parker).

Za tu je scenu, i ukupno 20 izgovorenih rečenica dobila neverovatnih milion dolara, piše Daily Mail. To bi značilo da je Kim zaradila otprilike 16.666 dolara po sekundi scene.

Navodno su je producenti serije nazvali i pitali šta mogu da urade kako bi je nagovorili da se vrati. Osim što je tražila milion dolara, Kim je zahtevala da odevnu kombinaciju odabere patricija Fild, kostimografkinja koja je oblačila devojke u originalnoj seriji, ali ne i u novom nastavku. 

Zaista, Patricija je napravila pauzu od rada na seriji "Emily in Paris" i odabrala Samantinu kombinaciju. Iako je službeni razlog izostanka slavne kostimografkinje drugi projekt, mnogi sumnjaju da je odbila da radi na seriji u znak podrške dobroj prijateljici Kim. 

Podsetimo, Kim koja već dugi niz godina nije u dobrim odnosima sa Sarom Džesikom Parker, odbila je poziv za snimanje serije. Za filmove je postavljala uslove koji su drugačiji od onih koje ima ostala glumačka postava i već su se tu javile tenzije između nekadašnjih kolegica. 

Ostavite komentar